Header Ads

Header ADS

Η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΘΗΡΩΝ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ κον ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ



Καλημέρα!
Η σημερινή καθιερωμένη ενημέρωση θα είναι σύντομη.
Σε λίγο αναχωρούμε για το Καστέλι με ΠΑΘ του Λιμενικού Σώματος, όπου θα μεταφέρουμε για προσκύνημα το παλαιότατο αντίγραφο της Εικόνας της Μυρτιδιώτισσας, που ως γνωστόν φυλάσσεται στο σημείο της ευρέσεως, στον κάτω ναό των Μυρτιδίων, μετά από αίτημα του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.
Αφορμή για την επίσκεψή μας στην Κίσαμο είναι ο εορτασμός του πολιούχου Κισάμου Αγίου Σπυρίδωνος, στις λατρευτικές εκδηλώσεις για τον οποίο θα προεξάρχει ο Μητροπολίτης μας κ. Σεραφείμ. Εκτός από εμένα, στην αποστολή μετέχουν ο Πρόεδρος της Εγχωρίου Περιουσίας Ευάγγελος Βενάρδος, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κατσανεβάκης και ο Εκκλησιαστικός Επίτροπος Γιώργος Καλλίγερος.
Η κίνηση αυτή ενισχύει ακόμα περισσότερο τους μακραίωνους αδελφικούς δεσμούς Κρήτης – Κυθήρων, που επισφραγίστηκαν άλλωστε με την αδελφοποίηση του Δήμου μας με το Δήμο Κισάμου το 2021. Είναι πολύ τιμητικό ότι στις 12-12, αμέσως μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Αγ. Σπυρίδωνος, θα παρευρεθούμε στην τελετή ορκωμοσίας της Δημοτικής Αρχής Κισάμου, προσκεκλημένοι του φίλου Δημάρχου Γιώργου Μυλωνάκη.
Πιστεύω πολύ στο θεσμό των αδελφοποιήσεων. Ενισχύουν και προβάλλουν τον πολιτισμό μας, τα ήθη και έθιμά μας, ανοίγουν νέους ορίζοντες στο Δήμο και το νησί μας, είναι κατεξοχήν πράξεις εξωστρέφειας και θα συνεχίσουμε να τις ενισχύουμε!
Θα σας ενημερώσω την άλλη Κυριακή για όλες τις λεπτομέρειες της επίσκεψής μας αυτής, αλλά και για νέες συμβάσεις μεγάλων έργων που θα υπογράψουμε τις επόμενες ημέρες, προϋπολογισμού πολλών εκατομμυρίων ευρώ!
Μέχρι τότε, να περνάτε όλες και όλοι καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.