Header Ads

Header ADS

ΝΑΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ: ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ»



Αθήνα, 13/12/2023 

«Επαναλειτουργία της πλατφόρμας αιτημάτων για το πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ»» 

Αναφορά προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Κ. Σκρέκα κατέθεσε η Βουλευτής Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κα Νάγια Γρηγοράκου σχετικά με την επαναλειτουργία των «Ψηφιακών Εργαλείων ΜΜΕ». 

Στην Αναφορά επισημαίνεται πως ένα σημαντικό ποσοστό ωφελούμενων δεν κατάφερε έγκαιρα να υποβάλει αίτημα για επιδότηση διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών με τα POS. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως τονίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας, κος Γιάννης Παναρίτης, στην επιστολή του προς τον Υπουργό «για διάφορους λόγους και από έλλειψη επαρκούς ενημέρωσης ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιούχων δεν έχει υποβάλει αίτημα». 

Κλείνοντας η κα Νάγια Γρηγοράκου υπογραμμίζει την αναγκαιότητα συμμετοχής του συνόλου των δικαιούχων στο πρόγραμμα καθώς «θα βοηθούσε στην ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας και θα αποτελούσε μία οικονομική ανάσα σε αυτήν την περίοδο μακροχρόνιας κρίσης της αγοράς». 

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Αναφοράς: Προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Κ. Σκρέκα Θέμα : 

Επαναλειτουργία της πλατφόρμας αιτημάτων για το πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» 2 

Σας αναφέρω την από 11/12/2023 με Αρ. Πρωτ. 3323/Φ2702 επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λακωνίας με την οποία αιτείται την επαναλειτουργία της πλατφόρμας αιτημάτων για το πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» , καθώς ένα σημαντικό ποσοστό ωφελούμενων δεν κατάφερε έγκαιρα να υποβάλει αίτημα.

Η συμμετοχή στο επιδοτούμενο πρόγραμμα του συνόλου των δικαιούχων θα βοηθούσε στην ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας και θα αποτελούσε μία οικονομική ανάσα σε αυτήν την περίοδο μακροχρόνιας κρίσης της αγοράς. 

Παρακαλείσθε να λάβετε υπόψη το σχετικό αίτημα και να με ενημερώσετε άμεσα για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας. Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο. Η Αναφέρουσα Βουλευτής Παναγιώτα (Νάγια) Γρηγοράκου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.