Header Ads

Header ADS

Κατσαφάδος για τον 29χρονο αστυνομικό: Η αυταπάρνησή του δεν είναι κάποια εξαίρεση. Είναι ο κανόνας



Σήμερα τα ξημερώματα ένας ακόμα αστυνομικός έπεσε εν ώρα καθήκοντος, προσπαθώντας να προστατεύσει την Ελληνική κοινωνία από εγκληματικά στοιχεία.

Η αυταπάρνησή του δεν είναι κάποια εξαίρεση.
Είναι ο κανόνας.
Οι γυναίκες και οι άνδρες της Ελληνική Αστυνομία δίνουν καθημερινά τη μάχη απέναντι στο έγκλημα, τη βία και την παραβατικότητα που τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο έντονη στον δυτικό κόσμο.
Το λιγότερο που οφείλουμε απέναντι τους είναι να είμαστε στο πλευρό τους.
Με κάθε τρόπο.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του 29χρονου Αστυνομικού.

3 σχόλια:

  1. Στην ουσία είχαμε ένα θανατηφόρο ατύχημα σε ώρα εργασίας. Με μια διαφορά. Οτι η οικογένεια του θύματος θα δεχθεί τα θερμά συλλυπητήρια υπουργών, πρωτοκλασάτων κυβερνητικών στελεχών, εν αντιθέσει με την οικογένεια ενός οικοδόμου που χάνει την ζωή του, παλεύοντας για το μεροκάματο. Κι αυτό έχει την εξήγηση του. Ο οικοδόμος είναι από την τάξη μας, ενώ ο μπάτσος υπηρετεί έναν μηχανισμό που καταπιέζει την τάξη μας.«Το αστικό δίκαιο είναι μηδέν χωρίς μηχανισμό ικανό να επιβάλει με εξαναγκασμό την τήρηση των κανόνων του», έγραφε ο Λένιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ λαλίστατε υπερδημοκράτη που κρίνεις τους πάντες και τα πάντα, νομίζεις πως η δική σου γνώμη είναι πάντα η σωστή και θεωρείς ότι " πας μη αριστερός... βάρβαρος", για πες μας για αρχή γιατί αποκαλείς χιλιάδες συνανθρώπους μας εργαζόμενους με τον υποτιμητικό τίτλο "μπάτσο";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί αν δεν βάλει μέσα %^&#@ θα του βγει πυροσβέστης

      Διαγραφή

Από το Blogger.