Header Ads

Header ADS

Ν. Σμύρνη: Σκότωσε τον αδερφό του με ψαλίδι για μια μπλούζα- Ομολόγησε ο 18χρονος



Συνελήφθη ο 18χρονος αδερφός του 16χρονου που έπεσε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έφερε τραύματα από ψαλίδι στο στήθος, ενώ εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα βρίσκονταν η μητέρα του, η γιαγιά του, ο 18χρονος αδελφός του και μια φίλη του.

Ολοι τους έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς και αφέθηκαν ελεύθεροι, εκτός από τον 18χρονο αδελφό του ο οποίος κρατήθηκε στο Τμήμα της Νέας Σμύρνης και τελικά συνελήφθη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, λίγο μετά τις 21:00 ο 16χρονος βρέθηκε μέσα στο σπίτι του στην Νέα Σμύρνη αιμόφυρτος.

Οι γείτονες άκουσαν φωνές και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία και πήγε στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Σταδίου. Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μεταφέρθηκε άμεσα στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Eκείνη την ώρα στο σπίτι βρισκόταν και η μητέρα του, ο 18χρονος αδελφός του με μία φίλη του και η γιαγιά του. Όλοι κατέθεταν στις αρχές μέχρι τα ξημερώματα.

«Δεν περίμενα ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό το πράγμα» δήλωσε στην ΕΡΤ κάτοικος της περιοχής που γνώριζε την οικογένεια

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, και συγκεκριμένα της μητέρας, του 18χρονου αδελφού του, της γιαγιάς και μιας κοπέλας, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον 18χρονο αδελφό του θύματος.

Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, εκτός από τον 18χρονο αδελφό του 16χρονου.

Σύμφωνα μ τις μέχρι τώρα πληροφορίες, προηγήθηκε ένας καβγάς ανάμεσα στα δύο αδέλφια και ο 18χρονος πήρε ένα ψαλίδι και το κάρφωσε στο στήθος του ανήλικου.

Οι δύο γυναίκες είπαν πως ο καβγάς ξεκίνησε για τα ρούχα και τα δύο παιδιά συνεπλάκησαν άγρια μέσα στο σπίτι. Την ώρα που η μητέρα και η γιαγιά τους προσπαθούσαν να τους χωρίσουν ο 18χρονος πήρε ένα ψαλίδι από την κρεβατοκάμαρα και το κάρφωσε στο στήθος του αδελφού του.

ΠΗΓΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.