Header Ads

Header ADS

ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΩΝ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 27/11 τελέσαμε στον ιερό ναό Παναγίας Μυρτιδιωτίσσας στον Άλιμο το ετήσιο μνημόσυνο των ευεργετών και δωρητών της Ένωσης και των Απανταχού της γης Αντικυθηρίων χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κυθήρων & Αντικυθήρων κ.κ Σεραφείμ, ο οποίος πάντα παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις μας και τον ευχαριστούμε θερμά.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε, πολλά μέλη της Ένωσης, οι συμπατριώτες μας ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος και εκπρόσωποι των Κυθηραϊκών Σωματείων – μέλη των Δ.Σ., από την Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς-Αθηνών οι κ.κ. Δημήτρης Παρίσης, Δημήτρης Καλαϊτζάκης και Μανόλης Κασιμάτης, από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Κυθηρίων Αλίμου ο κ. Νικόλαος Φατσέας και από τον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο Αθηνών ο κ. Ιωάννης Σωτήρχος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους ιερείς, την επιτροπή, το προσωπικό και τις κυρίες του Ιερού Ναού Παναγίας Μυρτιδιωτίσσας Αλίμου για την πολύ ζεστή και ευγενική ανταπόκριση τους, την προσφορά του καφέ και για την άψογη οργάνωση και τέλεση του μνημοσύνου, όπως και το γραφείο τελετών του κ. Ιωάννη Σολομόγκα, ο οποίος για μια ακόμα χρονιά μας προσέφερε τον δίσκο του μνημοσύνου.
ΤΟ Δ.Σ.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.