Header Ads

Header ADS

ΛΕΙΒΑΔΙ:ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΝΜΗΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η παράδοση στην Θεία Λατρεία το Βυζαντινό Εκκλησιαστικό Μνημείου του 10ου αιώνος Αγίου Ανδρέα στο Λειβάδι Κυθήρων σήμερα Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 (Αποστόλου Ανδρέα)


Στον άρτι αποκατασταθέντα Ιερόν Βυζαντινό Ναό Αγίου Ανδρέα τελέσθηκε την Τετάρτη το απόγευμα η Ακολουθία του Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού μετ Αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος.

Το πρωί της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου τελέστηκε η Ακολουθία του Όρθρου και η αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Άξιου ποιμενάρχη μας κ.κ.Σεραφείμ,του πατήρ Παναγιώτη Μαγαλοκονόμου. του Ἀρχιμ. π. Φρουμέντιου Δημητρίου και του Διακόνου Ιεροθέου Κρητικού.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρευρέθηκε και εκπροσώπησε την Υπουργό Πολιτισμού κυρία Λίνα Μενδώνη η κυρία Αμαλία Ανδρουλιδάκη Προϊσταμένη Γενικής Διευθύνσεως-Αναστηλώσεως Μουσείων και Τεχνικών Εργων του Υπουργείου Πολιτισμού καθώς  και η αρχαιολόγος Δρ. Αγγελική Σίμωσι.

Ο Δήμαρχος κος Χαρχαλάκης απουσίασε λόγω υπηρεσιακού ταξιδιού του στις Βρυξέλλες.

Παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι,ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας κος Ευάγγελος Βενάρδος,ο Διοικητής του Νοσοκομείου κος Γεώργιος Μεγαλοκονόμος,ο Πρόεδρος της Τ.Ο.ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας κος Αντώνης Μαυρομμάτης,ο Διοικητής του Α.Τ. Κυθήρων Υπαστυνόμος Β κος Αντωνόπουλος Βασίλειος, Δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι και πλήθος ευσεβών προσκυνητών.

Τις εορταστικές Εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου Κυθήρων με την συνοδεία της Λυκειάρχη του Λυκείου Κυθήρων κυρίας Ελένης Μεγαλοκονόμου.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

Το video με ολόκληρο το ρεπορτάζ θα ανέβει με επόμενη ανάρτηση.

----------------------------------------------------------------------

Αίθουσα Σύνταξης 

ADELIN FM ΚΥΘΗΡΑ

-------------------------------------------------------------------

































1 σχόλιο:

Από το Blogger.