Header Ads

Header ADS

17 κλωστές 17 Κλωστές (COSMOTE TV)


Tο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την COSMOTE TV, παρουσιάζει την ειδική προβολή των τριών πρώτων επεισοδίων της σειράς 17 κλωστές, σε παραγωγή της COSMOTE TV. 

Στο πρώτο επεισόδιο, «Να σε θυμούνται όλοι», γνωρίζουμε τον Αντώνη Γερακίτη, έναν νεαρό και ταλαντούχο τσαγκάρη και λυράρη. Ζει στα Κύθηρα με τους φτωχούς πλην περήφανους γονείς του, οι οποίοι τον στέλνουν να δουλέψει δίπλα στον Δέρκο, τον πιο γνωστό τσαγκάρη του νησιού. 

Σε ένα γαμήλιο γλέντι, όπου ο Καστελάνης παίζει λύρα, θα δει την Άννα και οι δύο νέοι θα ερωτευτούν με την πρώτη ματιά.

Στο δεύτερο επεισόδιο, «Η συμβουλή του Δασκάλου», ο Καστελάνης γίνεται ο πρώτος τσαγκάρης του νησιού. Η επιτυχία του δεν περνάει απαρατήρητη και πέρα από τον θαυμασμό του κόσμου, αποκτά και τον φθόνο του. Ο Τζώρτζης Σκαλέρης ζηλεύει την επιτυχία του. Η μητέρα του Καστελάνη συναντά την προξενήτρα του νησιού και τη στέλνει στο σπίτι της Άννας... 

Στο τρίτο επεισόδιο, «Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω», ο Καστελάνης δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες του Σκαλέρη, καθώς οι άσχημες φήμες για εκείνον, αρχίζουν να κάνουν τον γύρο του νησιού. Ο πατέρας της Άννας έχει πάρει την απόφαση του για το μέλλον του αρραβώνα της κόρης του με τον Καστελάνη.

https://www.filmfestival.gr/el/section-tiff/movie/1315/15348?fbclid=IwAR0mml8wMZWKrYXKPlzOa8eWV2NzgwLSx3ttIMK9VgZlbFIniCCfqfCZ1VQ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.