Header Ads

Header ADS

VIDEO:H δήλωση του κ. Χαρχαλάκη μετά την επανεκλογή του στον Δήμο Κυθήρων.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ κ.
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΑΘ. ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 08-10-2023
"Το βράδυ των εκλογών του 2014, που με τιμήσατε με την ψήφο σας χωρίς να με γνωρίζετε, είχα πει ακριβώς σε αυτό το σημείο ότι απόψε νίκησε η Δημοκρατία! Το αυτό επανέλαβα και το Μάιο του 2019! Απόψε με απόλυτη συναίσθηση ξαναλέω ΑΠΟΨΕ ΝΙΚΗΣΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Κάποιοι λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο!
Κάποιοι βιάστηκαν να μιλήσουν για απερχόμενους!
Απόψε τους απάντησε ο Κυθηραϊκός Λαός!
Θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασίας και ειδικότερα τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που πείσθηκαν από την αλήθεια και το έργο μας!
Διότι εμείς πορευθήκαμε μόνο με αλήθεια, μόνο με εντιμότητα, μόνο με έργο.
Δεν δώσαμε ψεύτικες υποσχέσεις. Δεν τάξαμε διορισμούς. Δεν χρησιμοποιήσαμε αθέμιτα ψηφοθηρικά μέσα.
Θέλω ιδιαίτερα να συγχαρώ τον Ανάργυρο Σοφίο και τους συνεργάτες του για τον ιδιαίτερα έντιμο αγώνα του, παρά τις όποιες θεμιτές διαφωνίες μας.
Η υλοποίηση του προγράμματος μας ξεκινάει ήδη από αύριο το πρωί.
Ευχαριστώ επίσης όλους τους εν ενεργεία τοπικούς προέδρους και ιδιαίτερα εκείνους που δεν εξελέγησαν και τους τιμώ για το μέχρι σήμερα έργο τους.
Φυσικά τίποτε δεν θα μπορούσα να είχα καταφέρει χωρίς τη στήριξη της οικογένειας μου και κυρίως της Αγγελικής που όλα αυτά τα χρόνια έχει υποστεί και το μεγαλύτερο τίμημα προκειμένου εγώ να διοικώ αποτελεσματικά και δίκαια.
Και βέβαια όλους αυτούς τους καταπληκτικούς συνοδοιπόρους που με στηρίζουν αδιάκοπα από το 2014 και αντιστέκονται σθεναρά σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης της τοπικής πολιτικής ζωής διδάσκοντας πολιτική ευπρέπεια και ήθος!
Η προσπάθεια ποδηγέτησης των Κυθηρίων από κλειστά κονκλάβια τελείωσε απόψε ΟΡΙΣΤΙΚΑ".

6 σχόλια:

  1. καλή δήλωση για απερχόμενο!
    ο Σμαρδένκας δεν θα πει τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Πώς γίνεται οι άλλοι να ορίζουν λίγο-λίγο τη μοίρα μας, να μας την επιβάλλουν κι εμείς να το δεχόμαστε;»

      Διαγραφή
  2. Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!!Ειμασταν σίγουροι για το αποτέλεσμα!Καλη δύναμη!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ φοβάμαι πως ο Δήμαρχος έκανε μεγάλο λάθος σε αυτές τις εκλογές. Ό,τι μπορούσε ο ίδιος να δώσει με το συγκεκριμένο επιτελείο, το έχει δώσει. Πλέον η ομάδα του τον κρατάει πίσω με κίνδυνο να χαθεί το τρένο της κεντρικής πολιτικής σκηνής για τον ίδιο. Έχει αποδείξει πως έχει το πολιτικό εκτόπισμα να σταθεί σε έναν πιο κεντρικό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας. Και μπορεί να λένε πως καλύτερα πρώτος στο χωριό από δεύτερος στην πόλη, αλλά ως δεύτερος στην πόλη, θα μπορέσει να είναι πιο χρήσιμος για τον τόπο του. Νομίζω δεν είναι ώρα για ταπεινότητες, ελπίζω να μην είναι ήδη αργά για τον ίδιο, αλλά ακόμα περισσότερο, για τον νησί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπλα μπλα μπλα……!Δε βαρεθήκατε πια κάποιοι ακόμα και τώρα;Ελεος!Μια χαρά τα έχει καταφέρει μέχρι τώρα.Το ιδιο θα πράξει και στη συνέχεια!

      Διαγραφή
    2. Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο, είπα εγώ κάτι διαφορετικό; Γιατί να μην απαιτήσουμε κάτι περισσότερο από έναν αποδεδειγμένα ικανό άνθρωπο; Γιατί θέλετε να τον φρενάρετε;

      Διαγραφή

Από το Blogger.