Header Ads

Header ADS

Δήλωση Θεόδωρου Ζαντιώτη


Αγαπητοί Συμπολίτες μου, φίλες και φίλοι Κυθήριοι. Θα ήθελα να σας εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη μου για την στήριξη που μου δώσατε στις 8 Οκτωβρίου με τις Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Όλοι Μαζί» καιτον εξαιρετικό Ζαχαρία Σουρή.
Πρώτη φορά στα κοινά και ειλικρινά δηλώνω πως τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν την αγάπη και την στήριξη που έλαβα όλες αυτές τις μέρες,όπως και τα λόγια κάποιων ανθρώπων που αγωνιούν για το μέλλον των νησιώνμας και μας έδωσαν δύναμη.
Θερμά συγχαρητήρια στον Ευστράτιο Χαρχαλάκη για την (οριακή) επανεκλογή του. Ελπίζω να του δώσει σκέψεις να ασχοληθεί και με τον Τσιριγώτη και την Τσιριγώτισσα. Από την δική μου πλευρά σας υπόσχομαι ότι θα παραμείνωενεργός στα θέματα που αφορούν τα νησιά μας και να γνωρίζετε ότι τίποτα δεν με σταματάει από ενέργειες που έκανα για τον τόπο μου οικειοθελώς και εθελοντικά όλα αυτά τα χρόνια. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους τουςεκλεγμένους και όσοι δεν τα κατάφεραν να ξέρουν ότι η ελπίδα θα έρθει κάποια στιγμή.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούςΘεόδωρος Ζαντιώτης (Πράπας)


4 σχόλια:

  1. Είστε αμετανόητοι τελικά. Ποιά οριακή ρε μεγάλε; Δηλαδή αν παίρνατε εσείς 45% θα λέγατε ότι δεν σας αρέσει και δεν θα δεχόσασταν τη νίκη σας; διάβασε το άρθρο του Καραχάλιου σας περιποιείται καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχίζετε να προσβάλλετε τους μισούς τσιριγώτες που ψήφισαν Χαρχαλάκη! Πέφτετε πολύ χαμηλά κ. Ζαντιώτη και εσείς και όσοι σας υπαγόρευσαν το κείμενο! Εμείς ψηφίσαμε Χαρχαλάκη γιατί ασχολήθηκε με τον Τσιριγώτη όσο κανένας άλλος. Και θα τον ξαναψηφίσουμε και το 2028 γιατί έχει ήθος και γνώσεις. Χάσατε τις εκλογές πανηγυρικά, τουλάχιστον μην μας προκαλείτε! Αρκετά μας προκαλέσατε προεκλογικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να αγιάσει το στόμα σας! Επιτέλους κάποιος να μιλήσει έξω από τα δόντια! Ας μην έκαναν ότι έκαναν προεκλογικά και ο Χαρχαλάκης θα είχε 60%! Αλλά και ότι και να έκαναν πάλι δεν τα κατάφεραν!

      Διαγραφή
  3. Οριακή επανεκλογή του…..;;;;;;Καλά!Καλη χώνεψη!Γι αυτό δεν εκλεγήκατε!Με τόση ειρωνεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.