Header Ads

Header ADS

Ευτυχώς που δεν σας έταξα έργα και σας έταξα αφοσίωση την οποία απλόχερα θα την έχετε.

 




Φίλες και φίλοι,

Δεν θα μπορούσα να μην εκφραστώ δημόσια για την πορεία των εκλογών, μιας και απο μόνος μου αποφάσισα να εκτεθώ στα κοινά. Οι συνεργάτες μου, μού έλεγαν πως τα αποτελέσματα θα σε προσγειώσουν αλλά με σιγουριά μπορώ να σας πω ότι με έχουν απογειώσει.

Σχεδόν 22% του νησιού μας πίστεψε στην ιδέα μας και την αγκάλιασε, και αυτό μόνο δύναμη και πείσμα μπορεί να σου προσφέρει. Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Ευστράτιος Χαρχαλάκης για την επανεκλογή του. Θα εντάξουμε τις προτεραιότητες μας στο ΔΣ.

Συγχαρητήρια στον Zacharias Souris για το μεγάλο ποσοστό που του έδωσαν οι συντοπίτες μας. Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ τους συγχωριανούς μου στον Ποταμό και Αγία Πελαγία που μας εξέλεξαν ως πρώτο συνδυασμό.

Μαζί με την κοινότητα Καραβά και Λογοθετιανίκων θα μας έχουν ως πρωταρχικό στήριγμα. Και επειδή η σάτιρα πρέπει να υπάρχει για να εξομαλύνει την σοβαροφάνεια της τοπικής πολιτικής, θέλω να ευχαριστήσω, αγαπημένα μου πρόσωπα από το δεύτερο Χωριό μου τον Δρυμώνα, τους 4 γενναίους Φρατσιώτες, τους 8 επίμονους Μυλοποταμίτες και τους 15 περήφανους Λιβαδίτες.

Ευτυχώς που δεν σας έταξα έργα και σας έταξα αφοσίωση την οποία απλόχερα θα την έχετε. Και σας υπόσχομαι πως στις επόμενες εκλογές θα κάνουμε τα πάντα ώστε να σας έχουμε πείσει όλους.

3 σχόλια:

  1. 5 χρόνια αντιπολίτευση είναι πολλά. Ελπίζω να μη βαρεθείτε στο πρωτο τρίμηνο ως συνήθως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθαρές κουβέντες απο έναν συνδυασμό χωρίς βαρίδια , πάτρωνες. Συνεχίζουμε σε πείσμα όσων νόμιζαν πως μπορει να τα παρατήσουμε.Είμαστε όλοι περήφανοι που πλαισιώσαμε ένα νέο παιδί, με όνειρα και αφοσίωση για το νησί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. :D:D:D Θεός ο Σοφίος: "...η σάτιρα πρέπει να υπάρχει για να εξομαλύνει την σοβαροφάνεια της τοπικής πολιτικής... 4 γενναίους Φρατσιώτες, 8 επίμονους Μυλοποταμίτες και 15 περήφανους Λιβαδίτες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.