Header Ads

Header ADS

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ.


Δελτίο Τύπου Συνδυασμού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μολάοι 25 Σεπτεμβρίου 2023

ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ.
Επί 4 χρόνια ασκούν μηδενική αντιπολίτευση με καταγγελίες, προσφυγές, μηνύσεις, συκοφαντίες και λάσπη.
Αφού δεν μπορούν να πείσουν επί τέσσερα χρόνια με τις καταγγελίες τους τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες (καταγγελίες) απορρίπτονται κατ’ επανάληψη, σε σχέση με τα αντισταθμιστικά ωφελήματα από τις ανεμογεννήτριες στο Ζάρακα, το ποσό που έχει διατεθεί για τα έργα έως τώρα είναι 1.650.000 και όχι 3.000.000 €, αλλά εν όψει της προεκλογικής περιόδου και της ανήθικης πολιτικής αντιπαράθεσης που κάνουν, καταφεύγουν σε ΝΕΕΣ ΙΔΙΕΣ καταγγελίες και εξεύρεση δημοσιογράφων για να …. αποκαλύψουν … «δήθεν» … «γεγονότα»!! Αυτή τη φορά βρήκαν τον Βασίλη Ευθυμιόπουλο, ιδιοκτήτη της ηλεκτρονικής εφημερίδας realpress.gr (που κατά πληροφορίες έχει σχέσεις με τις Βελιές) ο οποίος δημοσίευσε κατάπτυστο κείμενο σε σχέση με το παραπάνω θέμα, χωρίς προηγούμενα να επικοινωνήσει μαζί μου, ως όφειλε, γράφοντας ψεύδη και συκοφαντίες. Ο εν λόγω δημοσιογράφος (αν είναι δημοσιογράφος), διαθέτει μόνος του μία ηλεκτρονική σελίδα και δεν έχει καμία σχέση με την δημοσιογραφική εταιρεία REALPRESS A.E. (Χατζηνικολάου).
Απέστειλα προς αυτόν εξώδικη πρόσκληση-δήλωσή μου, ζητώντας να δημοσιεύσει όλο το περιεχόμενο αυτής στην ίδια ηλεκτρονική εφημερίδα, να άρει την προσβολή μου γράφοντας τα αληθή και να μου ζητήσει συγγνώμη εντός προθεσμίας 24 ωρών, άλλως θα καταφύγω εναντίον του στα ποινικά και αστικά δικαστήρια.
Η αλήθεια είναι ότι:
Ουδεμία κατηγορία έχει αποδοθεί σε βάρος μου από τον Εισαγγελέα! επίσης δεν έχω λάβει γνώση καμιάς ποινικής δικογραφίας, ούτε καν έχω κληθεί να δώσω εξηγήσεις, όπως ψευδώς διαδίδουν.
Με νεότερη, ίδια με τις προηγούμενες, από 10-05-2023 καταγγελία-αναφορά της αντιπολίτευσης προς την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, η εν λόγω Αρχή απέστειλε το από 11-8-2023 έγγραφό της και ζητά εκ νέου έγγραφα, όπως είχε ζητήσει σε προηγούμενη απορριφθείσα καταγγελία τους.
Επίσης θα διενεργηθεί διαχειριστικός έλεγχος από την Ομάδα δημοσιονομικού Ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών, που ασκεί έλεγχο στα οικονομικά των Δήμων (ως οφείλει) και συμπωματικά είχε ασκήσει έλεγχο στο Δήμο Μονεμβασίας το Μάιο του 2022 και εισπράξαμε εύσημα.
Όταν κάποιος κάνει καταγγελία όπως συνεχώς κάνει η αντιπολίτευση επί 4χρόνια, η υπηρεσία είναι αναγκασμένη να ζητήσει στοιχεία και να πραγματοποιήσει έλεγχο. Τα αποτελέσματα όλων των προηγούμενων ελέγχων είναι αρνητικά, το ίδιο θα γίνει και τώρα, διότι απλώς δεν υπάρχει τίποτα να προσάψουν σε εμένα ή στο Δήμο.
​Οι προηγούμενες καταγγελίες τους για το ίδιο θέμα, μετά από ενδελεχή έλεγχο των αρμοδίων θεσμικών οργάνων απερρίφθησαν όλες και οι υπηρεσίες κατέληξαν ότι όλα είναι σύννομα.
Επισυνάπτω προς ενημέρωση το με ΑΠ 6600/16-2-2023 έγγραφο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Περιφερειακής Υπηρεσίας Τρίπολης, με το οποίο βεβαιώνεται ότι αρχειοθετήθηκε η από 17-6-2022 καταγγελία της αντιπολίτευσης.
​Τα συμπεράσματα είναι ξεκάθαρα.
​Με λάσπη δεν βγαίνει ο Δήμαρχος, βγαίνει από τα έργα και τη διαδρομή του.
Καμία ανοχή προς οποιονδήποτε για το θέμα αυτό!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.