Header Ads

Header ADS

Ξαναζεσταμένη σούπα μας σερβίρει ακόμα μια φορά η αντιπολίτευση του Δήμου Μονεμβασίας.


Απάντηση στο χθεσινό 20/09/2023  Δελτίο Τύπου του Συνδυασμού 
¨ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ¨

ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΗ ΣΟΥΠΑ!

Ξαναζεσταμένη σούπα μας σερβίρει ακόμα μια φορά η αντιπολίτευση του Δήμου Μονεμβασίας.

Απαντώντας με δελτίο τύπου στην συνέντευξη που έδωσα στον ραδιοφωνικό σταθμό Adelinfm, «ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ-ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» επιχειρούν δήθεν να με διαψεύσουν ότι δεν έχει αρχειοθετηθεί η καταγγελία τους για τα αντισταθμιστικά ωφελήματα των 3.000.000 ευρώ, εκ των αιολικών πάρκων στις κοινότητες Ρειχιάς και Κουπιών. Αφενός αναφέρθηκα γενικά σε όλες τις καταγγελίες- μηνύσεις που κάνουν τέσσερα χρόνια τώρα, αφετέρου παρακάτω η αλήθεια και για την συγκεκριμένη υπόθεση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων.
Ενδεικτικά αναφέρω κάποιες καταγγελίες-μηνύσεις που αρχειοθετήθηκαν :
1) Καταγγελία – μήνυση για ανόρυξη γεώτρησης στη θέση «ΜΠΟΥΡΑΚΙ» Παπαδιανίκων. Εξέλιξη: Αρχειοθέτηση από τον αρμόδιο Εισαγγελέα.
2) Μήνυση για τραπεζοκαθίσματα εστιατορίου στη Νεάπολη ( πλησίον μπάσκετ ). Εξέλιξη: Αρχειοθέτηση.
3) Καταγγελία-μήνυση στον Δήμαρχο ότι χρησιμοποιεί τα αυτοκίνητα του Δήμου για ιδιωτική χρήση. Εξέλιξη: Αρχειοθέτηση.
4) Μήνυση στην πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, κ Παναγιώτα Αλειφέρη για πλαστογραφία και υπεξαίρεση : Αρχειοθέτηση.
Ως προς τις καταγγελίες για τα αντισταθμιστικά ωφελήματα των 3.000.000 ευρώ, το δελτίο τύπου της αντιπολίτευσης παρουσιάζει έγγραφο από το οποίο προκύπτει ξεκάθαρα ότι έχουν επανέλθει τον Μάιο του 2023 με νέα καταγγελία σε βάρος του Δήμου Μονεμβασίας, η οποία λογικό είναι να βρίσκεται σε εξέλιξη, αφού κάθε φορά που γίνεται μια νέα καταγγελία, ζητούνται εκ νέου στοιχεία . Παραλείπουν όμως σκόπιμα να αναφέρουν ότι ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ, ο Δήμος Μονεμβασίας μετά από προηγούμενες καταγγελίες τους, έχει δικαιωθεί από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας. Παρουσιάζω τα σχετικά έγγραφα, από 23/1/2021 και 16/2/2023. Είναι ξεκάθαρο ότι με τις ενέργειες τους αυτές, εξυπηρετούν τις προεκλογικές τους σκοπιμότητες.
Δεν αντιλαμβάνονται ότι εκτίθενται; Δεν αντιλαμβάνονται ότι έχουμε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αλήθεια των λεγομένων μας; Ιδού λοιπόν τα έργα και οι ημέρες της νυν αντιπολίτευσης, προς ενημέρωση των δημοτών, αφού δεν προτίμησαν έστω την σιωπή !

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.