Header Ads

Header ADS

ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΪΖΑΝΟ

Σχόλιο της Σελίδας μας:

Μόνο καλά λόγια έχουμε να γράψουμε για τον αξιαγάπητο πρώην Αερολιμενάρχη Κυθήρων κύριο Σταύρο Παϊζάνο !!!

Το έργο του και η προσφορά του για το αγαπημένο του νησί τα Κύθηρα έχουν μείνει ανεξίτηλα και έχουν καταγραφεί στα ρεπορτάζ του Σταθμού μας.

Τι να πούμε, τι να πρωτοθυμηθούμε από τα τόσα πολλά καλά που συνοδεύουν το όνομα του.Οι Κυθήριοι τον θυμούνται πάντα με αγάπη και έχουν να πουν όλοι κάτι καλό για αυτόν γιατί ο Σταύρος Παϊζάνος προσέφερε πραγματικά.

Εργάστηκε ακούραστα αναβαθμίζοντας το αεροδρόμιο των Κυθήρων,διοργάνωσε την αξέχαστη γιορτή για τα 50 ΧΡΟΝΙΑ λειτουργίας τους αεροδρομίου μας,έκανε γνωστά τα Κύθηρα παντού φέρνοντας κόσμο στο νησί με τις πολλές γνωριμίες του και πολλά ακόμα...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το νησί μας έχει χάσει με την απουσία του...

_________________________________________

Διαβάστε την ανάρτηση του

Ιππόλυτος Πρέκας

Με αφορμή την επίδοση πληροφοριακού υλικού του Δήμου Κυθήρων, για τα Κύθηρα & Αντικύθηρα, συναντηθήκαμε σήμερα στην Αθήνα με έναν σημαντικό άνθρωπο, που υπηρέτησε τον τόπο μας, ως Αερολιμενάρχης του Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων, επί μία πενταετία. Τον Σταύρο Παϊζάνο.

Παρότι πλέον βρίσκεται μακριά μας, πάντοτε έχει κατά νουν του, να υποδείξει σε φίλους και γνωστούς, να προγραμματίσουν διακοπές στο Νησί μας. Από την αρχή του Ιουνίου, με αλλεπάλληλες οχλήσεις, ακόμη και στον Δήμο Κυθήρων, προσπάθησε να εξασφαλίσει τα νέα πληροφοριακά φυλλάδια του Δήμου Κυθήρων, προκειμένου να τα προωθήσει σε γνωστούς & φίλους, κάποιους μάλιστα που ήρθαν από τις Η.Π.Α. και την Ευρώπη, προκειμένου να πειστούν για τα εξαιρετικά αξιοθέατα του Νησιού μας και να τους φανούν χρήσιμα στην επίσκεψη τους. Αυτό δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν, παρόλα αυτά τουλάχιστον τέσσερεις οικογένειες φίλων του, πειθόμενοι από τις περιγραφές του και τις φωτογραφίες του προσωπικού του αρχείου, επισκέφθηκαν το Νησί μας.

Ο Σταύρος Παϊζάνος, ένας υποδειγματικός δημόσιος υπάλληλος - λειτουργός, εργάστηκε στο αεροδρόμιό μας στο τέλος της καριέρας του, και είχε την ευτυχία και την τιμή να ζήσει την μεγάλη γιορτή για τα 50 ΧΡΟΝΙΑ λειτουργίας τους αεροδρομίου μας. Θέλω να θυμίσω ότι αυτή η μεγάλη γιορτή που συνδυάστηκε με ένα από τα σημαντικότερα αεραθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα το 2021, το Alexander Onassis Air Show 2021, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον Σταύρο Παϊζάνο και τους συνεργάτες του, και άνοιξε νέους ορίζοντες για εμάς, καθώς ο αεραθλητικός τουρισμός ήδη συζητιέται και μπορεί να υλοποιηθεί στο νησί μας, με όφελος για τους επαγγελματίες και την κοινωνία μας.
Αν θυμάστε, στην προσπάθεια εκείνη είχε συμβάλει και ο Ζαχαρίας μας, η Βανέσσα Ράικου, o Παναγιώτης Δευτερέβος, ο Παναγιώτης Δρακάκης και άλλοι συμπατριώτες μας επαγγελματίες. Είχα γράψει τότε ότι η Δημοτική Αρχή πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, ώστε να καθιερώσουμε τον αεραθλητισμό ως θεσμό στα Κύθηρα, να τον καταστίσουμε σημαντικό τουριστικό προϊόν για τον τόπο μας, προκειμένου να επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο.
Ο Σταύρος χαιρετίζει την προσπάθεια που μόλις ξεκινήσαμε όλοι μαζί, με την ελπίδα ότι αυτό που λέμε στο πρόγραμμά μας θα γίνει πράξη. Είναι εδώ πάντα, για να στηρίξει το Τσιρίγο μας που τόσο αγάπησε. Για να βοηθήσει όπου χρειαστεί, με το κύρος του, τις γνωριμίες του & την πολύ μεγάλη εμπειρία του στον αεροπορικό χώρο.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Αξίζουμε περισσότερα!

3 σχόλια:

  1. Άρχισε ο προεκλογικός αγώνας!Τοσο καιρό δε τα λέγατε!Πλακα έχετε…μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίες οι φιέστες αρκεί να τις πληρώνει άλλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζήτω η Ομπρέλα ΣΥΡΙΖΑ 5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.