Header Ads

Header ADS

ΤΑ ΤΙΜΙΑ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΕΝΑΡΔΟΥ ΣΤΗΝ ¨SEA JET¨ΜΑΡΙΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ



Κύθηρα, 17/08/2023 Αρ Πρωτ.: 674

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας

Κυθήρων και Αντικυθήρων

Διεύθυνση: Κύθηρα 80100

Τηλεφ/Fax: 27360 – 31338

email: eepka@otenet.gr

Ιστοσελίδα: www.eghorios.gr

ΠΡΟΣ Κύριον Μάριο Ηλιόπουλο SEA JET Γούναρη 2 Πειραιάς 18531

Αξιότιμε κ. Ηλιόπουλε,

Κατά αρχάς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τακτική και άψογη εξυπηρέτηση που παρέχει το πλοίο σας Aqua Jewel στα νησιά μας ενημερώνοντας πάντα και εγκαίρως τους επιβάτες όταν οι καιρικές συνθήκες επιβάλλουν την αλλαγή του δρομολογίου.

Είμεθα Ν.Π.Δ.Δ στο οποίο ανήκει όλη η δημόσια περιουσία των Κυθήρων και Αντικυθήρων, καθώς και δύο Μοναστήρια, αυτό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας και της Αγίας Μόνης. Είναι ένας θεσμός ο οποίος έρχεται από την περίοδο της Αγγλοκρατίας στα Επτάνησα και στο δικό μας νησί έχει παραμείνει ενεργός μέχρι σήμερα, έχει δε επικαιροποιηθεί σχετικά πρόσφατα το 1984 με το Ν. 1416.

Στο τετραήμερο από 22- 26/09/2023 μετά από μεγάλη προσπάθεια προς το Άγιο Όρος θα έρθουν στο νησί μας τα Τίμια Δώρα, τα οποία φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Αγίου Παύλου επί 500 και πλέον χρόνια στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στις 24-09-2023.

Είναι βέβαιο ότι μεγάλος αριθμός προσκυνητών θα έλθει στο νησί μας, ειδικά εφέτος, τόσο από τη Κρήτη όσο και από την Πελοπόννησο.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όπως το πλοίο σας Aqua Jewel εκτελέσει δρομολόγιο το Σάββατο 23-09-2023, παραμονή της εορτής, ανάλογο με αυτό που εκτελεί κάθε Τετάρτη (Κίσσαμο, Κύθηρα, Γύθειο και επιστροφή), προκειμένου διευκολυνθούν οι προσκυνητές που επιθυμούν να έλθουν να προσκυνήσουν τα Τίμια Δώρα και να παρευρεθούν στο πανηγύρι της Παναγίας.

Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσετε και σεις στο Προσκυνηματικό σκοπό της άφιξης των Τιμίων Δώρων στη Παναγία μας και στη εξυπηρέτηση των Προσκυνητών.

Ευχόμενοι η Παναγία η Μυρτιδιώτισσα να σας χαρίζει δύναμη και υγεία σε εσάς, στην οικογένεια σας και στα πληρώματα των πλοίων σας σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π. ΒΕΝΑΡΔΟΣ

-----------------------------------------------------------------------------

Μετά από επικοινωνία του Σταθμού μας με τον Πρόεδρο της Εγχωρίου κον Ευάγγελο Βενάρδο, τελικά το αίτημα εκτέλεσης δρομολογίου το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι χιλιάδες επισκέπτες που αναμένονται στο νησί μας από την Λακωνία,την Κρήτη αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδος.

Ο κύριος Πρόεδρος βρίσκεται στην Λακωνία και καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες από μεριάς του ώστε να ενημερωθεί με τον καλύτερο τρόπο ο κόσμος για αυτό το ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,την μεταφορά των Τιμίων Δώρων από το Άγιον Όρος στην στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στις 24-09-2023.

----------------

ADELIN FM

--------------------



1 σχόλιο:

  1. Εχει αποδειχθεί διαχρονικά ότι απ’ τα πιο προσοδοφόρα επαγγέλματα είναι αυτό του χριστέμπορα και του πατριδοκάπηλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.