Header Ads

Header ADS

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΜΑΡΔΕNΓΚΑΣ:ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ:Τουρισμός με παρόν και -κυρίως- μέλλον!


Πάνω που ειχα αρχίσει να νιώθω μια συμπάθεια για τον συνδυασμό ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, δυο τρια γεγονότα και ανακοινώσεις του συνδυασμού με βάζουν σε σκέψεις. Το πρωτο ηταν μια φωτο των πρωτοπόρων του συνδυασμού με άτομα που εχουν καταντήσει σαν τους επαγγελματίες πολιτικούς που αλλάζουν ανάλογα με το συμφέρων τους παράταξη.

Στις προηγούμενες τους ανακοινώσεις της πέρναγα στο χαβαλέ ( λαθος μου). Όμως αυτή η ανακοίνωση με έκανε να σκεφτώ αν αυτό που διαβάζω είναι γραμμένο από άτομα που νοιάζονται για το νησί ή είναι γραμμένο κατευθείαν από τα γραφεία τύπου των ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.

 Πιο αναλυτικά

 1) κλιματική αλλαγή. Σοβαρά τώρα;; ρίχνουμε την ευθύνη στην φύση και όχι στην Μη έγκαιρη στελέχωση και προετοιμασία της πυροσβεστικής υπηρεσίας ( προσλήψεις , οχήματα , πλάνο)

2) Ακριβεια. Η Μύκονος που αναφέρουν σαν παράδειγμα πάντα ηταν ένα ακριβό νησι Αυτό που δεν αναφέρουν είναι ότι τα εισοδήματα εχουν συρρικνωθεί τόσο πολύ που η δακοπες για τον Έλληνα αλλα και για πολλούς ευρωπαίους πολίτες γίνετε άπιστο όνειρο.

3) Τουρίστες. Σκέψου παγκόσμια – δράσε τοπικά. Όχι όμως για δυο – τρεις μήνες.Και ποιες είναι οι ενδιαφέρουσες εμπειρίες όταν έχουμε απαξιώσει κάθε ιστορικό στοιχειό του νησιού;. Όταν ο πρωτογενής τομέας που θα μπορούσε να προσφέρει σχετικά φθηνα και ποιοτικά προϊόντα, έχει πιάσει πατο. Και ποιές είναι αυτές οι υγειονομικές υπηρεσίες όταν το Κ.Υ Κυθήρων είναι υποστελεχωμενο;

Ορίζεις αντιδήμαρχο τουρισμου – θέλω να πιστεύω να έχει και άλλες αρμοδιότητες-

Ντοπια προϊόντα . Όταν δεν κάνεις καμία νύξη για τα παξιμάδια και πως αυτά μπορούν να πάρουν ονομασία ΠΟΠ. Η πρωτογενείς παράγωγη σιταριού και σε επέκταση ένα μύλος για άλεσμα, το σφαγείο που κάθε παράταξη το θυμάται προεκλογικά και δεν είναι εκεί να πιέζει κάθε μέρα.

Και τέλος στους αγαπημένους αλλοδαπούς και δεν βάζω μέσα τους Αλβανικός καταγωγής . Αυτοί ήρθαν και με τον ιδρώτα τους και παρα την εκμετάλλευση από τους Κυθηριους φτιάξαμε σπίτια, οικογένειες, έγιναν κομμάτι του τόπου. Αναφέρομαι στους υπόλοιπους που ήρθαν σαν επενδυτές με μόνο σκοπό τους το κέρδος.  

Όλα αυτά με βαζουν στην αρνητική πλευρά και σκέψη  πως πραγματικά ΔΕΝ  νοιάζεστε για αυτόν τον τοπο.

Διαβάστε εδώ την ανάρτηση


https://adellinfm.blogspot.com/2023/08/blog-post_87.html?fbclid=IwAR0hyQd2-yT3MT0ZkgH-3JjZe8eBHAuhRIoxLGICj0nwJajRgKFOEp_GXuY

2 σχόλια:

  1. Σε κόβω να ψηφίζεις Χαρχαλάκη δαγκωτό και σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν γράφαμε για τα δίκια του λαού δηλαδή όλα καλα; Δεν ξέραμε οτι πρέπει να βάλουμε και λίγο Περρισό για να μας ψηφίσεις. Να έρθεις στον συνδιασμό να συμβάλεις με απόψεις. Απέξω απ το χορό......... Για πες μας, ποιά πρόσωπα δηλαδή σου...... ξίνισαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.