Header Ads

Header ADS

ΠΟΤΑΜΟΣ:ΔΗΜΑΡΧΕ η ανικανοτητα και η αδιαφορία εχουν πιάσει κοκκινο.θα έπρεπε να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!!!



Το απόγευμα στον Ποταμο τα βοθρολυματα ξεκινησαν να κάνουν παρελαση μέσα στο χωριο,μεσα στην τουριστική περιοδο,με κοσμο και με όλα τα μαγαζιά ανοιχτα.ο κύριος δήμαρχος εκείνη την ωρα αντί να βρει λύση στο πρόβλημα και να βγει να ζητήσει τουλαχιστον μια ΣΥΓΝΩΜΗ,εκεινος ανακοινωνε υποψηφιοτητα δημοτικού συμβουλου.η ανικανοτητα και η αδιαφορία εχουν πιάσει κοκκινο.θα έπρεπε να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!!!


Διαβάστε επίσης
ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΥΘΗΡΑ:ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΗΤΗ ΜΠΟΧΑ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ VIDEO

8 σχόλια:

  1. Μπορεί να απαντήσει, όμως, η στιβαρή αυτή πολιτική φιγούρα, ότι δεν διακρίνονταν λύματα σε στερεή μορφή (κοινώς 'κουράδες') παρά μόνο σε υγρή οπότε είναι μυγιάγγιχτοι όσοι διαμαρτύρονται γιατί οι δρόμοι φαίνονται σαν να έχει ρίξει απλά μια ρομαντική καλοκαιρινή βροχούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι το π.κ. Κυθήρων όμως καθάρισε.
    Αυτοί που δεν τους δίνεις τα κλειδιά στο Κάλαμο να διανυκτερεύουν.
    Φοβίσουν ότι δεν εξυπηρετείς τους πυροσβέστες αλλά τον Κατσανεβάκη!!!
    Όσον αφορά τόν δήμαρχο,πάλι καθάρισε το κλιμάκιο Ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποχρέωση της ΠΥ είναι να βοηθα αν το ζητήσει ο Δήμος. Δεν εκαναν χαρη ξέρεις

      Διαγραφή
    2. Δεν νομίζω να διαφωνεί κανένας σε αυτό που λες.
      Άσε που δεν ήταν απαραίτητο το σχόλιο σου σε αυτό που έγραψα.

      Διαγραφή
    3. Κάνεις τεράστιο λάθος, υποχρέωση της ΠΥ είναι να επεμβαίνει σε έκτακτες ανάγκες - περιπτώσεις για την προστασία του πολίτη και της περιουσίας του και την προστασία της φύσης και όχι να κάνει την καθαρίστρια και τον νερουλά του Δήμου. Έκαναν τεράστια χάρη και πήραν και τεράστιο ρίσκο αφήνοντας τον τομέα τους ακάλυπτο. Φρόντισε να μάθεις πρώτα γιατί αυτά που γράφεις είναι παράτυπα.

      Διαγραφή
  3. Εσύ να ντρέπεσαι που έχεις κάνει κατάληψη στο Δημοτικό στον Κάλαμο και δεν μας αφήνεις να μπούμε μέσα όταν έχουμε βάρδια με την Πυροσβεστική. Ένας πυροσβέστης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ισχύουν αυτά τα λεγόμενα και ο κύριος αυτός κάνει το σχολείο ιδιοκτησία του, εύχομαι να μη χρειαστεί τους πυροσβεστες ποτέ να σβήσουν το σπίτι του , γτ αυτοί θα τρέξουν και όχι το σχολείο που κλειδώνει! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ αυτούς εμπιστεύεστε να διοικήσουν το Δήμο? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι τσιριγώτες ξυπνήσαμε το 2014 και αυτό δεν αλλάζει
      Χαρχαλάκης 100%

      Διαγραφή

Από το Blogger.