Header Ads

Header ADS

ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ:Μπροστά στον βωμό της "πολιτικής"...



Ανάρτηση της Maria Kasimati

Μπροστά στον βωμό της "πολιτικής" και των επερχόμενων εκλογών υποψήφιοι, υποψήφιες και υποστηρικτές αυτών έχουν τον τελευταίο καιρό γεμίσει το fb με αναρτήσεις που μόνο διαφήμιση δεν προσφέρουν στο νησί μας, ειδικότερα αυτή την περίοδο που ο τουρισμός ειναι στο πικ του για όλους εμάς.

Κάθε τόπος έχει χρόνια προβλήματα ή προβλήματα που προκύπτουν ξαφνικά. Αν λοιπόν όλοι εσείς αγαπουσατε και σεβοσασταν τον τόπο και τους επαγγελματίες αυτού του νησιού θα προσπαθούσατε να λύσετε ή να επιμείνετε στην λύση του εκάστοτε προβλήματος με λίγη διακριτικότητα.

Τα σκουπίδια για παράδειγμα δεν προέκυψαν τώρα ξαφνικά στις παιδικές χαρές ώστε Αυγουστιατικα να κάνετε την μία ανάρτηση πίσω από την άλλη.. δεν είδα μέσα στον χειμώνα να έχετε την ίδια κάψα .

Επίσης το νερό δεν ειναι τωρινό πρόβλημα ούτε τα σκουπίδια. Υπάρχουν οι πρόεδροι και οι δημοτικοί σύμβουλοι να τούς ενημερώνετε και να τους πιέζετε.

Επίσης το πρόβλημα που προέκυψε χθες σε ένα χωριό , όπου και εγώ όπως και πολλοί σαν εμένα φροντισατε να το μάθουμε μέσα απο τις αναρτήσεις σας στο fb και από κάποιες αναρτήσεις ειρωνικές χωρίς ίχνος σεβασμού προς τον εκάστοτε επαγγελματία που είχε να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, θα μπορούσε να υπάρχει λιγότερη " διαφήμιση"- δυσφήμιση και όχι να πατάτε πάνω σε αυτό για προεκλογικές κόντρες.

Τούς επαγγελματίες τους σκέφτηκε κανείς??? Και επειδή έχουμε έναν Σεπτέμβρη στα κόκκινα και από τουρισμό και από προεκλογικούς αγώνες καλό είναι όλοι εσείς οι υποψήφιοι και οι παρατρεχαμενοι να είστε πιο προσεκτικοί στις αναρτήσεις σας γιατί το νησί θα έχει και τότε κόσμο..

Τα προβλήματα δεν λύνονται μέσω fb .

4 σχόλια:

Από το Blogger.