Header Ads

Header ADS

ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΗ Κ. ΧΛΑΜΠΕΑ:Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου μας Στράτου Χαρχαλάκη.



ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΗ Κ. ΧΛΑΜΠΕΑ

Φίλες και φίλοι,
έχοντας πάντα σα στόχο μου να συμβάλω στην πρόοδο του νησιού μας, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου μας Στράτου Χαρχαλάκη.
Με το Δήμαρχο συνεργάστηκα αυτά τα 4 χρόνια ως Πρόεδρος της Κοινότητας Ποταμού μέσα σε δύσκολες συνθήκες αφού η πανδημία επισκίασε αυτή τη δημοτική περίοδο.
Στο χωριό μου την Αγία Πελαγία προχώρησαν όλα τα μεγάλα έργα. Μπήκαν οι αφαλατώσεις, ολοκληρώθηκαν οι δρόμοι προς Αγία Αναστασία και Κακή Λαγκαδα, τοποθετήθηκε seatrack, έγινε μια πολύ ωραία ανάπλαση στο Τοιχίο της παραλίας, έγιναν νέες γεωτρήσεις και δίκτυα ύδρευσης, είναι σε εξέλιξη το έργο του νεου δικτύου ύδρευσης του οικισμού, δημοπρατηθηκε η μελέτη βελτίωσης των λιμανιών Αγίας Πελαγίας και Αγίας Πατρικιας απο το Λιμενικό Ταμείο, μπήκαν νέα pillars στο λιμάνι, τοποθετήθηκε σύγχρονος φωτισμός σε όλη την παραλιακή οδό και στο Νέο Κόσμο αλλά και στα λιμάνια μας.
Στον Ποταμό έχουμε ένα σύγχρονο ΚΕΠ, μουσείο για το Μηχανισμό των Αντικυθήρων, ολοκληρώθηκαν όλες οι μελέτες για το Θέατρο, δημοπρατηθηκε και ξεκινάει η ανακατασκευή του Αστικού Σχολείου, ολοκληρώθηκαν οι μελέτες ανάπλασης, ξεκινάνε το Σεπτέμβριο νέα δίκτυα και γεωτρήσεις ύδρευσης απο το πρόγραμμα ΤΡΙΤΣΗΣ.
Ο μεγάλος στόχος μου για την επόμενη θητεία είναι η ολοκλήρωση του Βιολογικού Καθαρισμού σε Ποταμό και Αγία Πελαγία, καθώς και η ανάπλαση των 2 οικισμών. Επίσης η χρηματοδότηση του Μουσείου Κυθηραϊκής Μετανάστευσης στην Αγία Πελαγία, ένα προσωπικό όραμα του Δημάρχου μας που υλοποιείται με την αμέριστη συνδρομή των Φίλων Μουσείων Κυθήρων.
Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Μόνο καλός προγραμματισμός και σκληρή δουλειά φέρνουν όλα αυτά τα έργα, μικρά και μεγάλα, που υλοποίησε και συνεχίζει ο Δήμος μας.
Ζητώ τη στήριξη σας και σας διαβεβαιώνω ότι θα είμαι πάντα στο πλευρό των πολιτών και των αναγκών τους.
Ιωάννης Χλαμπεας

2 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία να έχεις γιατί είσαι καλό παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για την περιβόητη δεύτερη είσοδο του parking ; Τίποτα ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.