Header Ads

Header ADS

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ:Η προστασία του τόπου μας και η διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος των Κυθήρων και Αντικυθήρων είναι στο χέρι ΟΛΩΝ μας!



Κυθήριες και Κυθήριοι, αγαπητοί επισκέπτες του νησιού μας,

Οι ημέρες που διανύουμε ενέχουν υψηλότατο κίνδυνο πυρκαγιάς, καθώς οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες είναι δυσμενείς, για το σύνολο σχεδόν της Χώρας μας. Βλέπουμε όλοι με πόνο ψυχής τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, θλιβόμαστε και συμπονούμε τις κοινωνίες και τις αρχές των πληγεισών περιοχών.
Λόγω της υψηλής επικινδυνότητας των ημερών, παρακαλούμε θερμότατα όλους τους κατοίκους και επισκέπτες των Κυθήρων, να τηρούν με απόλυτη ευλάβεια και προσήλωση τις οδηγίες πυροπροστασίας, όπως αυτές έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο: https://civilprotection.gov.gr/odigies.../dasikes-pyrkagies
ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!
ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ, ΚΑΡΒΟΥΝΑ, ΔΕΝ ΚΑΙΜΕ ΧΟΡΤΑ!
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΣΠΙΝΘΗΡΑ!
ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ!
ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΟ!
Σε κάθε περίπτωση που ο,τιδήποτε ύποπτο πέσει στην αντίληψή μας, καλούμε άμεσα το 199.
Το σύνολο των δυνάμεων Πολιτικής Προστασίας του νησιού, οι πιστοποιημένοι εθελοντές πυροσβέστες καθώς και ομάδες ιδιωτών εθελοντών, βρίσκονται σε κατάσταση διαρκούς ετοιμότητας και επιφυλακής.
Η προστασία του τόπου μας και η διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος των Κυθήρων και Αντικυθήρων είναι στο χέρι ΟΛΩΝ μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.