Header Ads

Header ADS

Γεώργιος Πουρναράς: Ευχαριστούμε όλοι μας τον Θωμά για την πολυετή μάχιμη προσφορά του στο Σώμα



Συλλυπητήριο μήνυμα Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Γεώργιου Πουρναρά για το θάνατο του Πυροσβέστη Πενταετούς Υποχρέωσης Παπαμάρκου Θωμά

«Απευθύνουμε σήμερα το τελευταίο αντίο στον αείμνηστο συνάδελφο Παπαμάρκου Θωμά και τον αποχαιρετούμε στο ιδιαίτερο ταξίδι του στον χώρο και χρόνο της αθανασίας. Ένα ακόμη άξιο στέλεχός μας χάθηκε με απροσδόκητο και αιφνιδιαστικό τρόπο στα 55 του χρόνια.

Επί 21 έτη, υπηρέτησε με ζήλο και υπέδειξε μεγαλείο ψυχής κατά την πορεία του στο Σώμα, για τη διαφύλαξη της ζωής και των αγαθών των πολιτών, αλλά και του φυσικού περιβάλλοντος. Η Πυροσβεστική οικογένεια κάθε φορά που χάνει ένα από τα παιδιά της γίνεται όλο και φτωχότερη.
Ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, θέλω να εκφράσω τα θερμά, βαθύτατα και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ευχαριστούμε όλοι μας τον Θωμά για την πολυετή μάχιμη προσφορά του στο Σώμα και σας διαβεβαιώνω ότι σύσσωμη η Πυροσβεστική οικογένεια δεν ξεχνά και πάντα θα τιμά τη μνήμη του».

Ο εκλιπών, γεννήθηκε το έτος 1968. Κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το έτος 2001 ως Πυροσβέστης εποχικής απασχόλησης. Το έτος 2012 έλαβε την ιδιότητα του Πυροσβέστη Πενταετούς Υποχρέωσης.

Ήταν έγγαμος με δύο (2) τέκνα και υπηρετούσε στον 2ο Π.Σ. Θεσσαλονίκης. Τις απογευματινές ώρες της 7ης Ιουλίου 2023, ως μέλος πληρώματος πυροσβεστικού οχήματος, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.