Header Ads

Header ADS

ΚΚΕ:Για τον θάνατο των δύο πιλότων του πυροσβεστικού αεροπλάνου που κατέπεσε στην Κάρυστο



Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου

Για τον θάνατο των δύο πιλότων του πυροσβεστικού αεροπλάνου που κατέπεσε στην Κάρυστο

Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των δύο νέων συνανθρώπων μας, κυβερνήτη και συγκυβερνήτη του πυροσβεστικού αεροπλάνου που έχασαν τη ζωή τους καθώς επιχειρούσαν για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στην Κάρυστο.

Το νέο αυτό τραγικό δυστύχημα, του οποίου τα αίτια πρέπει άμεσα να διερευνηθούν, αποτελεί συνέπεια μιας διαχρονικά εγκληματικής πολιτικής και αναδεικνύει όχι μόνο τις δύσκολες συνθήκες της πυρόσβεσης, αλλά και την έλλειψη όλων των αναγκαίων μέτρων για να μη χάνονται ανθρώπινες ζωές.

2 σχόλια:

  1. Πολλοί και διάφοροι βγαίνουν και λένε τις απόψεις τους για το τι έφταιξε. Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από κανέναν για την πίεση που ασκείται στο ιπταμένο προσωπικό αλλά και για όσα απίστευτα συμβαίνουν στο χώρο των ανθρώπων που καλούνται να διατηρούν σε κατάσταση πτήσης τα γηρασμένα πυροσβεστικά αεροσκάφη.
    Ο λόγος λοιπόν σε αυτούς τους ανθρώπους που «λιώνουν» στα πυρωμένα υπόστεγα δουλεύοντας με φιλότιμο. Δεν έχουν τη δυνατότητα να ακουστούν στα τηλεοπτικά παράθυρα.Τα CL-215 πετούν ακόμη σε φωτιές χάρη στην υπερπροσπάθεια των τεχνικών της Πολεμικής Αεροπορίας. Αυτό δεν μειώνει τα χρόνια ζωής των αεροσκαφών που είναι πάρα πολλά. Θα έπρεπε να είχαν εγκαίρως αντικατασταθεί ή εκσυγχρονιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τη Μαρφίν είχατε πει τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.