Header Ads

Header ADS

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ Υποψ.ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ:Προτιμώ για δήμαρχο κάποιον που ξέρω τις ικανότητές του παρά κάποιον που δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ σε δημόσιο αξίωμα και κινδυνεύει να γκρεμίσει όσα χτίζαμε τόσα χρόνια!



Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

μετά από 13 χρόνια Πρόεδρος της Κοινότητας Μητάτων αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του Δημάρχου κ. Χαρχαλάκη και να ενταχθώ στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ζητώντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Είμαι ένας από εσάς, άνθρωπος της καθημερινότητας και της δουλειάς, που ζω μόνιμα στο νησί από τότε που γεννήθηκα, μαζί με την οικογένειά μου και βιοπορίζομαι από τη θάλασσα. Με το δήμαρχο Στράτο Χαρχαλάκη κάναμε πάρα πολλά πράγματα στην Κοινότητα Μητάτων τα τελευταία χρόνια (αναπλάσεις, δίκτυα ύδρευσης, οδοποιία, αξιοποίηση κτηρίων) και έρχονται ακόμα μεγαλύτερα έργα που τώρα ολοκληρώνονται (Μόρμορης, Μάκρωνας) ή θα ξεκινήσουν σύντομα (ανάπλαση Αβλέμωνα, αφαλάτωση). Τα έργα αυτά τα ακούγαμε για χρόνια και τώρα τα βλέπουμε. Ας μην προσπαθούν κάποιοι να μας πουν ότι τα έργα είναι fake news γιατί δεν είναι και όσοι μηδενίζουν το έργο της δημοτικής αρχής εκτίθενται σοβαρά και στο τέλος απομονώνονται από την κοινωνία.
Ως δημοτικός σύμβουλος θέλω να συμβάλω θετικά στα επόμενα χρόνια ώστε να γίνουν ακόμα περισσότερα έργα και το νησί μας να συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά με δήμαρχο το Στράτο Χαρχαλάκη που εμπιστεύομαι απόλυτα γιατί πιστεύω ότι είναι ο μόνος κατάλληλος για να πάει μπροστά το δήμο μας. Προτιμώ για δήμαρχο κάποιον που ξέρω τις ικανότητές του παρά κάποιον που δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ σε δημόσιο αξίωμα και κινδυνεύει να γκρεμίσει όσα χτίζαμε τόσα χρόνια!
Σας ευχαριστώ!
Γιώργος Σκλάβος
Πρόεδρος Κοινότητας Μητάτων
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

4 σχόλια:

  1. Κ. Σκλαβε Γιώργο δεν ξερω ποσά παιδιά ή την ηλικία τους άλλα φαντάζομαι οτι τα στέλνεται με την δημοτική συγκοινωνία στο αθλητικό κέντρο Μανιτοχωριου για να γυμναστούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας γονέας θα έκανε τα πάντα για τα παιδιά του και θα τα πήγαινε ακόμα και με τα πόδια! Ατυχές και εμπαθες το σχόλιο σου γιατί δεν έχεις τίποτα σοβαρό να πεις ως συνήθως

      Διαγραφή
    2. Δεν βλέπω κάποια εμπάθεια. Μόνο κάποιο σαρκασμό για το γεγονός οτι τα κριτήριά μας είναι αλλοπρόσαλλα και εν τελει ενεργούμε ενάντια στο ίδιο μας το συμφέρον.

      Διαγραφή
  2. Ο καλύτερος Πρόεδρος στο νησί! Μπράβο Γιώργο η επιτυχία σου είναι σίγουρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.