Header Ads

Header ADS

Και ξαφνικά, ο Τουρισμός! κ.Στρατηγέ την επόμενη φορά ,ψάξτε καλύτερα το θέμα σας



Και ξαφνικά, ο Τουρισμός!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Χαρχαλάκης κατηγορεί τους καταστηματάρχες του νησιού για αντιεπαγγελματισμό.


Είναι η γνωστή συνταγή της δημοτικής αρχής που εδώ και εννιά χρόνια κατηγορεί τους πάντες για τα πάντα ώστε να μπορεί μετά να λέει “σας τα 'λεγα εγώ”. 


Τι έχει κάνει λοιπόν η δημοτική αρχή στο θέμα του τουρισμού; Τίποτα, είναι η απάντηση. 


Ποια από τις δεκάδες τεκμηριωμένες προτάσεις μας έχει υιοθετήσει ή έστω κουβεντιάσει; Καμία, είναι η απάντηση.


 Ίσως και αυτή η ανάρτηση από εμάς να μην είχε κάποιο νόημα αφού τίποτα δεν δείχνει να αλλάζει όσο κι αν φωνάζει η αντιπολίτευση. Όμως, η αφορμή για την αντίδρασή μας δόθηκε από ένα άλλο κείμενο που ήρθε να συμπληρώσει(;) ή να διορθώσει(;) τον απερχόμενο δήμαρχο, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ή να αλλάξει την κουβέντα.


Πρόκειται για τον νέο υποψήφιο κ. Στρατηγό που με ένα προσωπικό κείμενο έδειξε ότι έχει ένα γενικό όραμα περί τουρισμού και ανάπτυξης και ότι αυτό το όραμα είναι ένας από τους λόγους που συστρατεύεται με τη παράταξη του κ.Χαρχαλάκη. Μα πώς γίνεται; 


Αυτά τα δυο κύριε Στρατηγέ δεν συνδυάζονται. Όλα αυτά τα χρόνια που ισχυρίζεστε ότι μιλάτε με κατοίκους και επαγγελματίες και ψάχνετε λύσεις για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, θα είχατε καταλάβει ότι η δημοτική αρχή αδιαφορεί.


Δεν ακούει προτάσεις, λοιδορεί τους επαγγελματίες, ξοδεύει τα χρήματα των Κυθηρίων άσκοπα ή τα μοιράζει στοχευμένα σε φίλους.


Δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι με την παρέμβασή σας πάτε να μπαλώσετε τη γκάφα του κ. Χαρχαλάκη. Θα ήταν άδικο να σας χρεώσουμε κάτι τέτοιο στη μόλις δεύτερη ανακοίνωσή σας.


Επιτρέψτε μας μια συμβουλή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε το αλάθητο. Την επόμενη φορά, ψάξτε καλύτερα το θέμα σας.


“Μένουμε Εδώ”



Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Υποψ.ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

ttps://adellinfm.blogspot.com/2023/06/blog-post_8.html?fbclid=IwAR2BLQSxn-DZuzEwPv7Q2vY9pT8dP9haGcoNTzXdbFrTeDrnBnYqpU9wEbw

1 σχόλιο:

  1. Σαν πολύ δε βιάζεστε να μιλήσετε για απερχόμενο; τα ιδια εκανε και ο Τσιπρας και μετα εχασε τη λαλιά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.