Header Ads

Header ADS

ΚΥΡΙΑΚΗ ΖΑΡΠΑ ΤΡΙΜΜΗ:ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ !



ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ! 

Αξιότιμοι Κύριοι Συχνά διαβάζω κείμενα πολιτικής αντιπαράθεσης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία αναρτώνται από αντιπολιτευόμενα θεσμικά πρόσωπα και υποψηφίους.

Εν όψει Δημοτικών Εκλογών κατανοώ απόλυτα το άγχος όλων. Καταλαβαίνω την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να επικοινωνήσει το έργο της και να αντικρούσει τους αντιπολιτευόμενους. 

Κατανοώ την προσπάθεια των νέων υποψηφίων να πείσουν, ότι είναι τα κατάλληλα πρόσωπα για την διοίκηση του Δήμου. Συναισθάνομαι τους παρορμητικούς χαρακτήρες και δικαιολογώ τους ανθρώπους που αντιδρούν « εν θερμώ», όταν πιστεύουν ότι αδικούνται. 

Όμως, λειτουργώντας « εν θερμώ» ή κάτω από την επιρροή του άγχους, για το ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις ,γράφονται λάθη που δεν επιτρέπονται σε θεσμικά πρόσωπαή σε υποψηφίους.

 Λάθη, που κάποια εξ αυτών κρίνονται σοβαρά. Όπως, το καλοκαίρι του 2022, θεσμικό πρόσωπο απαντώντας σε επιστολή επαγγελματία, εξετέθη κατά την ταπεινή μου άποψη, σε όσους διάβασαν προσεκτικά την απάντηση .

Ευτυχώς βέβαια, «κατέβηκε εξαφανίστηκε» το κείμενο -απάντηση ,εντός λίγων ημερών. Ίσως γιατί, ο υπογράφων σε άλλη ανάγνωση, κατάλαβε πόσο επικίνδυνο ήταν για εκείνον, ή κάποιος τρίτος έσπευσε, να τον ενημερώσει για την επικινδυνότητα.

Τα πρόσωπα που κατέχουν ή διεκδικούν θώκους, οφείλουν να λειτουργούν με νηφαλιότητα και να έχουν υπό έλεγχο τον παρορμητισμό ή τον θυμό τους. Να απαντούν πάντα «εν ψυχρώ».

Να διαβάζουν το κείμενο δύο και τρεις φορές πριν την ανάρτηση του διότι ο γραπτός λόγος μένει.! 

Τέλος, να μην ξεχνούν ότι, οι πολίτες διαβάζουν προσεκτικά!.

Με εκτίμηση στα πρόσωπα και σεβασμό στους θεσμούς.

Κυριακή Ζάρπα -Τρίμμη Κάτοικος Ποταμού

Υ.γ Η επιστολή απευθύνεται σε όλους τους αξιότιμους Κυρίους και Κυρίες, της Δημοτικής Συμπολίτευσης, της Μείζονος και Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, καθώς και κάθε νέο /νέα υποψήφιο

________________________________________________

Η κα Κυριακή Ζάρπα Τρίμμη είναι Πολιτικός Μηχανικός 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.