Header Ads

Header ADS

ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε την ανακοίνωση του κ. Ζαχαρία Σουρή σχετικά με την απόφασή του να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά. Παρόλα αυτά, δεν καθίσταται ιδιαίτερα κατανοητή η ιδιότητα με την οποία θα το κάνει αυτό, με εκείνη, δηλαδή, του υποψήφιου δημάρχου ή του δημοτικού συμβούλου; Αν και ελάχιστα μας απασχολεί.

Διαβάζοντας, όμως, προσεκτικά την ανακοίνωση και το κάλεσμα για συστράτευση όλων γύρω από το πρόσωπό του, καταλαβαίνουμε πως η προ ολίγων ετών ελάχιστη εμπειρία του ως δημοτικός σύμβουλος τον έχει προετοιμάσει κατάλληλα για το μεγάλο βήμα. Ευχόμαστε, λοιπόν, καλή επιτυχία στον κύριο Σουρή, αλλά παράλληλα τον ενημερώνουμε πως δυστυχώς θα πρέπει να τον διαγράψουμε από την παράταξή μας, στην οποία είχε ενταχθεί ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023, υπογράφοντας σχετικό έγγραφο.

Για την διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων, αποφεύγουμε να δημοσιεύσουμε την υπογραφή του. Σε κάθε περίπτωση, αν κριθεί απαραίτητο, θα επανέλθουμε.
Η φώτο από την ημέρα ένταξης του κ. Σουρή στην παράταξή μας...

11 σχόλια:

  1. Όλο το νησί ήξερε ότι ο Ζαχαρίας θα πάει με το Δήμαρχο. Πρέπει να μας πει τι αλλαξε και εκανε τόση μεγάλη στροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι λες; Οτι σε 3 μέρες βρήκε τις πολιτικές διαφωνίες που δεν εβρισκε 9 χρόνια; Αλλαξε το ότι του φούσκωσαν τα μυαλα οι "άλλοι" εργολάβοι οτι θα τον βγάλουν (=κάψουν) βλαχοδήμαρχο.

      Διαγραφή
  2. Γιατί ρε παιδια τον διαγράψατε; Άλλη μέρα ξημερώνει αύριο, μπορεί να γυρίσει, να ξαναφύγει, να ξαναγυρίσει, έχουμε μήνες μεχρι τις εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ζαχαρίας που τόλμησε και μπράβο του να πει την αλήθεια και το πως σκέφτονται οι ελεύθεροι άνθρωποι χωρίς ταγούς και ταϊσμένοι με σανό Ο Ζαχαριας που τολμησε και εναντιώθηκε στον Βεζίρη λέγοντας την γνωμη του χωρίς σκονάκι. Ο Ζαχαριας ειναι η απόδειξη το πως συμπεριφέρεται ο Βεζίρης σε φωνές που δεν ειναι σύμφωνες με αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσίκναρε, επειδή σε εχω σε εχτίμηση στα λεω: Αν δεν κάνω λάθος ο κομμουνιστής είναι μια ανώτερη ποιότητα σύνθεσης αντικειμενικού και υποκειμενικού παράγοντα. Εσύ δεν μπορείς να συνθεσεις λίγο τι γίνεται; Εσύ έχεις δει τον Ζαχαρια να γράφει άλλο κείμενο και ξέρεις οτι δεν έβγαλε σκονάκι με τα πασοκικά στερότυπα; Τον έσπρωξε ή όχι το δεξιότερο κομμάτι της δεξιάς; Το γνωρίζεις, το συνεκτιμάς ή δεν το φαντάζεσαι καν;

      Διαγραφή
    2. Αν εσυ ανώνυμε εχεις δει - ή έστω το υποθέτεις - τον Ζαχαρία να έχει απο την μια μεριά σκονάκι με πασοκικα στερεότυπα και απο την άλλη με ακροδεξιά σκονάκια τοτε μπορεις να μην δώσεις σημασία στα επόμενα βήματα του όποια και να ειναι αυτά. Οσο για έμενα κανω υπομονή “Ο καιρός γαρ εγγύς και είδομεν τι μέλλει γενέσθαι..”»

      Διαγραφή
    3. Οψόμεθα είναι το σωστό Βαγγέλη. Το ειδομεν ειναι για τους αγραμματους

      Διαγραφή
  4. Το φυσά και δεν κρυώνει. Τι έγινε; Τι πάθατε κύριε; Θα μας πάτε φυλακή επειδή δε σας υποστηρίζουμε; Βρέθηκε ένας νέος να πει όχι στους εκβιασμούς και θα πέσετε πάνω του σαν κόρακες; Εμένα με έχει εξυπηρετήσει στο μαγαζί του και ήταν ευγενέστατος. Μακάρι να είχαμε τέτοιους δημάρχους και όχι αυτούς που όλο λείπουν στο εξωτερικό και δεν έχουν ενδιαφερθεί ούτε λίγο για το νησί. Δεν ξέρω αμα του φωσκώσαν τα μυαλά οι εργοάβοι αλλά λέω ότι μπράβο του παιδιού και μακάρι να μπει μπροστάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι δε λες τίποτα! 40 χρόνια θα είναι ο Χαρχαλάκης με κάτι τέτοια

      Διαγραφή
    2. Αυτός που δεν έχει ενδιαφερθεί ούτε λιγο για το νησί είναι ο Χαρχαλάκης; γιατι εγώ σε καθε χωριο πέφτω πανω σε έργα. Εσύ μήπως δε μενεις Κύθηρα;

      Διαγραφή
  5. Αν όποιος φωτογραφίζεται με τον Χαρχαλάκη γίνεται και μέλος της παράταξης.... Τρέμε Αλβέρτε ΙΙ γαληνότατε του Μονακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.