Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:Κατσαφάδος για μεταναστευτικό:"Νιώθω πολύ περήφανος για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του λιμενικού σώματος "


Μια σύντομη περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο τ. Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Α' Πειραιά και Νήσων κ.Κώστας Κατσαφάδος σήμερα Παρασκευή 16/6.

Στην συνέντευξη που μας παραχώρησε μίλησε για την επανεκλογή του καθώς και για το διακύβευμα των εκλογών,τις επιδιώξεις και την αγάπη του κόσμου προς το κόμμα. Αναφορικά με το μεταναστευτικό ο κ.Κατσαφάδος μεταξύ άλλων θέλησε να ευχαριστήσει το λιμενικό σώμα για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει: " Νιώθω πολύ περήφανος γιατι τα δυόμιση χρόνια συναναστράφηκα και είδα από πρώτο χέρι τις ατέλειωτες προσπάθειες τις οποίες έκαναν οι άνδρες και οι γυναίκες του λιμενικού σώματος,24 ώρες το 24ωρο,365 μέρες το χρόνο για να φυλάνε τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας και της Ευρώπης. Ένιωθα πολύ περήφανος όταν καταφέραμε να μειώσουμε κοντά στο 90% τις εισροές παράνομα εισερχομένων προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα και ερχόντουσαν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και Ευρωπαίοι υπουργοί για να πάρουν τεχνογνωσία από το λιμενικό και από το υπουργείο Ναυτιλίας πως μπορούμε και εμείς να διεξάγουμε όλες αυτές τις επιχειρήσεις με τόση μεγάλη επιτυχία και χωρίς να έχουμε ανθρώπινες απώλειες, γιατί όλες οι επιχειρήσεις που διεξάγονται από το λιμενικό σώμα , γίνονται όλες με γνώμονα το διεθνές δίκαιο και το διεθνές δίκαιο της θάλασσας αλλά έχοντας ως προμετωπίδα όλων αυτών των δράσεων προφανέστατα την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα.
Και πραγματικά λυπάμαι όταν το λιμενικό σώμα έχει σώσει και σώζει κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στη θάλασσα,να υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι να εκμεταλλεύονται και να οικειοποιούνται την προπαγάνδα της Τουρκίας και να λένε ότι το λιμενικό αφήνει αβοήθητους ανθρώπους να πνίγονται στα νερά του Αιγαίου ή πνίγει ανθρώπους...δεν είναι ούτε στο DNA των Ελλήνων και προφανώς ούτε στο DNA των στελεχών του λιμενικού σώματος μια τέτοια συμπεριφορά." Τέλος ανέφερε ότι είναι πιθανόν μετά το εκλογικό αποτέλεσμα να επισκεφτεί ξανά το νησί μας.
--------------------------------------------
ΓΙΩΤΑ ΠΟΛΙΤΗ
ADELIN FM ΚΥΘΗΡΑ
_______________________________






2 σχόλια:

  1. -όταν καταφέραμε να μειώσουμε κοντά στο 90% τις εισροές παράνομα εισερχομένων προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα- Ξεκάθαρα λεει οτι η μείωση οφείλετε στα απανωτα push back . Και μήπως δεν ειναι στην ίδια παράταξη με τον αρχιναζιστη Πλευρη που ειχε πει - η «φύλαξη των συνόρων θέλει νεκρούς». Και οπός λέει ενας γνωστός μου. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον η λεξη φρακτης δεν υπαρχει στο λεξιλογιο σου κ δεν λεει τιποτα για σενα…S.T.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.