Header Ads

Header ADS

Η....."ΣΚ@ΤΙΛ@".!!

 

Η....."ΣΚ@ΤΙΛ@".!!

Με χαρά είδα σήμερα επιτέλους τον δρόμο προς την παραλία του χαλκού να ολοκληρώνετε (εν μέρη) με την προσθήκη άσφαλτο τάπητα.
Το ίδιο είχε γίνει πέρσι και με τον δρόμο προς την παραλία Μελιδόνι.
Η ολοκλήρωση των έργων για το Μελιδόνι δεν έχει τελειώσει ακόμη χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα "μείνει" έτσι.
Αναβαθμίζεται με την ασφαλή πρόσβαση των επισκεπτών , η πολυπόθητη πρόσβαση σε δύο από τις πιο "διάσημες" παραλίες του νησιού.
Και στις δύο αυτές παραλίες υπάρχουν επαγγελματίες που φροντίζουν την "άνεση" του επισκέπτη προσφέροντας υπηρεσίες είτε καντίνας, είτε ομπρέλες και ξαπλώστρες.
Τα μισθώματα που αποδίδονται στον δικαιούχο (ΕΓΧΩΡΙΟΣ) είναι πολύ υψηλά και για την μικρή σεζων των Κυθήρων δυσβάσταχτα για τους ενοικιαστές .
Παρ όλα αυτά οι επαγγελματίες , με φιλότιμες προσπάθειες έχουν καταφέρει να "κρατούν" το επίπεδο προσφορά-αμοιβη σε λογικά επίπεδα και να μην έχουμε "διαμαρτυρίες".....τύπου .... Μυκόνου.
Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν διαμαρτυρίες και μάλιστα .. ηχηρές.!!!!!
Για ποιο λόγο;??
Ο ένας λόγος είναι η κυκλοφοριακή συμφόρηση (βλέπε μελιδονι) που προήλθε από την νέα "άνετη" οδική πρόσβαση που έδωσε η άσφαλτο σε όλους, χωρίς όμως να έχουν προβλέψει ανά τακτά διαστήματα χώρους "αναστροφής" των οχημάτων , με αποτέλεσμα οι "ουρές" των οχημάτων να πρέπει "αναγκαστικά"να φτάσουν σχεδόν στην ...(ασφυκτικά γεμάτη) παραλία και να επιστρέψουν απογοητευμένοι .
( Ελπίζω να μην συμβεί και με το χαλκό το ίδιο)
Λύση για αυτό το "νέο " πρόβλημα ( κυκλοφοριακό) δεν έχω να προτείνω.
Και στις δύο αυτές παραλίες ( οργανωμένες) όπως και σε όλες τις άλλες , δεν υπάρχουν τα απολύτως απαραίτητα πλην ελαχίστων περιπτώσεων.
1) Ντουζιέρες
2) Καμπίνες ( αλλαγής εσωρούχων - μαγιό )
3) .........ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ.!!!!!!
Γνωρίζετε κύριοι που εκμισθωνεται τις παραλίες τι είναι οι ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ;????
Ναι καλά σκεφτήκατε οι..... Χέστρες (Κοινώς Αποχωρητήρια). είναι .!!!
Και όπου δεν υπάρχουν αποχωρητήρια ο περιβάλλων χώρος γίνεται εστία μολύνσεως , τα δε κολοχαρτα, σημαίες , που στολίζουν το αρμιρικια με χρωματισμούς που δεν μας θυμίζουν χώρα, παρά μόνο εποχές προεκλογικές που γέμιζαν με "Τρικακια" τα πάντα.
Μόνο που εκείνα τα .."Τρικακια" είχαν μόνο περιβαλλοντολογική "μόλυνση"
Τα "Τρικακια" από χρησιμοποιημένα "κολοχαρτα" όμως μολύνουν το περιβάλλον, την περιοχή, το όνομα μας ,τον προορισμό και την ψυχή μας .
Το ακούτε κύριοι της εγχώριου ;?
Την ψυχή μας.!!!
Εάν δεν είστε σε θέση να προασπίζεται το "όνομα της περιοχής" να μην την "εκμισθωνεται".
Αλλιώς από τα έσοδα ( την κονομα) διαθέσετε τα απαραίτητα .
ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ (ΔΕΝ ΣΑΣ......ΕΙΜΑΣΤΕ).
Περάστε μέσα στον Αύγουστο "κύριοι" να κάνετε "αυτοψία" στα μισθωμένα σας κομμάτια "χρυσού" να μυρίσετε την Σκατιλα μήπως και "ξυπνήσετε" .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.