Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ ΚΑΡΑΒΑΣ:¨AMIR ALIS¨ ALL DAY CAFE RESTAURANT ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!


AMIR ALIS ALL DAY CAFE RESTAURANT

Στο βόρειο τμήμα του νησιού, μέσα στην καταπράσινη ρεματιά με τις ολοδρόσερες πηγές του Αμήρ Αλή βρίσκεται το κατάστημα μας.


Από νωρίς το πρωί μπορείτε να γευτείτε νόστιμα brunch, σε έναν χώρο που γίνεται στέκι για αυθεντικές στιγμές παρασύροντας σας μακριά από την καθημερινότητα, σε ενα περιβάλλον απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό τοπίο.


Κάντε τη βόλτα σας ανάμεσα στα δροσερά ρυάκια, απολαύστε τους ήχους της φύσης και των φτερωτών φίλων μας που κολυμπούν στο νερό και ελάτε να ξεδιψάσετε και να δροσιστείτε στο μαγαζί μας. Το φαγητό σημαίνει απόλαυση ,αυτό πρεσβεύουμε κι εμεις!

Η φιλοσοφία της κουζίνας μας είναι το comfort food με σεβασμό πάντα στην παράδοση αλλά με μοντέρνες τεχνικές που υπόσχονται μοναδικές γεύσεις! Το εκλεπτυσμένο ανανεωμένο μας μενού θα σας συναρπάσει και θα προκαλέσει στον ουρανίσκο σας ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων.
Ελάτε στο Αmir Αlis all day cafe restaurant και θα σας ταξιδέψουμε νοητά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλα φτιαγμένα με ελληνικά προϊόντα και φρέσκια πρώτη ύλη από το περιβόλι μας αλλά και απο περιβόλια ντόπιων παραγωγών. Είμαστε εδώ για να παρασκευάσουμε γεύσεις που αναβιώνουν την παράδοση.
Μια λίστα με νόστιμα cocktail θα συνοδεύσουν τις ημέρες και τις νύχτες του καλοκαιριού σας. Δοκιμάστε τα signature cocktail μας και αφεθείτε στις μεθυστικές γεύσεις και τα αρώματα που θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη σας.
Και φυσικά δε μας λείπουν οι υπέροχες μουσικές βραδιές που υπόσχονται νύχτες διασκέδασης και απόδρασης από την καθημερινότητα.

Ελάτε μια βόλτα στο Αmir Αlis all day cafe restaurant και είμαστε βέβαιοι ότι θα δημιουργήσετε τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη!

Τηλέφωνο 2736 034346


























Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.