Header Ads

Header ADS

ΔΤ| Ν.Μανωλάκος: Στήριξη στο αίτημα των εκπαιδευτικών για αύξηση των μισθολογικών απολαβών τους

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Πειραιάς, 07/05/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν.Μανωλάκος: Στήριξη στο αίτημα των εκπαιδευτικών για αύξηση των μισθολογικών απολαβών τους

Εκατοντάδες εκπαιδευτικοί έδωσαν το παρών στο κάλεσμα του βουλευτή ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων Νίκου Μανωλάκου

Εκδήλωση αφιερωμένη στα ζητήματα που αφορούν τους εκπαιδευτικούς πραγματοποίησε ο Αντιστράτηγος ε.α. και Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων, Νίκος Μανωλάκος την Παρασκευή 5 Μαΐου. Το καφέ “Darling” γέμισε από δασκάλους και καθηγητές που ζουν κι εργάζονται στην Πειραιά, οι οποίοι μάλιστα έθεσαν στον κο Μανωλάκο το θέμα των αποδοχών τους σε συνάρτηση με τους διορισμούς σε απομακρυσμένες περιοχές.

Παίρνοντας τον λόγο, ο Βουλευτής της ΝΔ σημείωσε πως «μέσα στα τέσσερα χρόνια της κυβέρνησής τους άλλαξαν πολλά στο εκπαιδευτικό σύστημα. Τα σχολεία εξοπλίστηκαν με σύγχρονα μέσα, ο τρόπος διδασκαλίας βελτιώθηκε, το ολοήμερο επεκτάθηκε». Ωστόσο, αναγνώρισε ότι αυτά δεν αρκούν.

«Οι εκπαιδευτικοί επιτελείτε ένα σημαντικότατο έργο. Καλλιεργείτε την Παιδεία, μορφώνετε τους αυριανούς πολίτες», τόνισε ο κος Μανωλάκος. Αναφερόμενος στο μισθολογικό, το χαρακτήρισε «ζήτημα βιοπορισμού». Άλλωστε, όπως είπε, και ο ίδιος ως στρατιωτικός έχει μάθει τι σημαίνουν: εκπαίδευση, μετακινήσεις και νέες συνθήκες. «Ξέρω, ιδίως από τους δασκάλους στα νησιά μας, πως με 800 ευρώ δύσκολα καλύπτεις τα βασικά έξοδα», επεσήμανε.

«Σας υπόσχομαι πως εφόσον επανεκλεγώ θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας, με την κατάλληλη μέριμνα. Η αύξηση των απολαβών σας είναι ένα δίκαιο αίτημα, ενώ οι 25.000 μόνιμες προσλήψεις που κάναμε, επιβάλλεται να γίνουν η βάση γι’ ακόμη περισσότερες», πρόσθεσε.

Κλείνοντας ο κος Μανωλάκος έκανε μία σύντομη αναδρομή στην πρώτη βουλευτική του θητεία. «Όπως όταν ήμουν Στρατηγός δεν ήθελα να με συγκρίνουν με τον Πάττον, τον Αϊζενχάουερ και τον Μέγα Αλέξανδρο, έτσι κι ως Βουλευτής επιθυμώ να με συγκρίνετε με όσους άλλους βρίσκονται γύρω μας και ζητούν την ψήφο σας», κατέληξε




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.