Header Ads

Header ADS

Νάγια Γρηγοράκου: «Είναι χρέος μας και δικό μου προσωπικά η ανάκτηση της έδρας του ΠΑΣΟΚ στη Λακωνία.


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σπάρτη, 16 Μαΐου 2023

Νάγια Γρηγοράκου: «Είναι χρέος μας και δικό μου προσωπικά η ανάκτηση της έδρας του ΠΑΣΟΚ στη Λακωνία. Aς ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε όλοι μαζί την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών την Κυριακή στις 21 Μαΐου».

Η Νάγια Γρηγοράκου, Υποψήφια Βουλευτής Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ, πραγματοποίησε την Τρίτη 16 Μαΐου 2023 την Προεκλογική της Ομιλία στη Σκάλα Λακωνίας. Όπως και στην Κεντρική Ομιλία της κας Γρηγοράκου στη Σπάρτη αλλά και στην Προεκλογική της ομιλία στη Νεάπολη Βοιών, πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την νεαρή πολιτικό.

Στην ομιλία της η κα Γρηγοράκου τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα είναι το κόμμα των αγροτών και των κτηνοτρόφων και αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ για τον αγροτικό τομέα: α) μείωση του κόστους παραγωγής με επιδότηση των αγροτικών εφοδίων, μείωση του κόστους ενέργειας και μεταφοράς των προϊόντων, β) καθιέρωση του ακατάσχετου και αφορολόγητου των επιδοτήσεων, των αποζημιώσεων και των ενισχύσεων των αγροτών, γ) επικαιροποίηση του Κανονισμού Ασφάλισης ΕΛΓΑ για κάλυψη καταστροφών που οφείλονται στην κλιματική αλλαγή, δ) λύση του προβλήματος με τους εργάτες γης.

Για τον τομέα της Υγείας, η κα Γρηγοράκου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Την ώρα που έχουν παγώσει, με πρόσχημα την προεκλογική περίοδο, ακόμα και οι διορισμοί νέων ειδικευόμενων σε πολλά νοσοκομεία, που ξέρετε πόσο πολύ

πονάει η Ελλάδα στο θέμα της υγείας και ιδιαίτερα η Λακωνία μας, η κυβέρνηση προκηρύσσει θέσεις συντονιστών διευθυντών φωτογραφίζοντας «ημέτερους». Επιβεβαιώνεται, λοιπόν, για άλλη μια φορά πως η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει το κράτος ως λάφυρο, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της ολιγαρχίας και όχι τα συμφέροντα του λαού».

Δριμεία κριτική βέβαια άσκησε και στην αξιωματική αντιπολίτευση καθώς, σύμφωνα με την Υποψήφια Βουλευτή, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιβάρυνε το λαό με τη διαχειριστική ανικανότητά της. «Ο κ. Τσίπρας γέμισε υποσχέσεις και ψέματα την κοινωνία, έπαιξε με τον κ. Βαρουφάκη στα ζάρια την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παραχώρησε για 100 χρόνια τη δημόσια περιουσία στο Υπερταμείο, τσάκισε με υπερφορολόγηση την μεσαία τάξη, υπονόμευσε τους θεσμούς, προσπάθησε με τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του καταδικασθέντα κ. Παππά να ελέγξει τα ΜΜΕ - και προκλητικά τον κ. Παππά τον έχει συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ!»

Κλείνοντας η κα Γρηγοράκου τόνισε πως την Κυριακή, οι Έλληνες πολίτες καλούνται να ψηφίσουν σε μία κρίσιμη εκλογική μάχη για το μέλλον της χώρας. «Θέλουμε μία κυβέρνηση που να ευνοεί τους λίγους και ισχυρούς ή μια κυβέρνηση κοντά στα προβλήματα των πολλών και των αδυνάμων;»

Όσο για την Λακωνία, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την υποψηφιότητά της και δεσμεύθηκε πως εάν οι Λάκωνες την Κυριακή των εκλογών την τιμήσουν με την ψήφο τους και την δώσουν την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσει στη Βουλή των Ελλήνων, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να δώσει στη Λακωνία τη θέση που της αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.