Header Ads

Header ADS

Ο Μαυρομμάτης Κάνει Το Epirus Challenge Θεσμό Και Τα Γιάννενα Σταθμό Για Το Kick Boxing


Στη πόλη των Ιωαννίνων διεξήχθη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Διασυλλογικo Πρωτάθλημα Kick Boxing Epirus Challenge II υπό την αιγίδα της ΠΟΚ και τη στήριξη της εταιρείας λογισμικού NATECH S.A. και της ηπειρωτικής γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΏΝΗ. 

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο WAKO Chairman Αντώνιος Μαυρομμάτης όπου καλωσόρισε περί τα 60 σωματεία μέλη της ΠΟΚ με περίπου 600 αθλητές κ 150  προπονητές που συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα στη πόλη μας. Στη συνέχεια τίμησε τους τοπικούς φορείς και Αρχές, τη Περιφέρεια Ηπείρου, το Δήμο Ιωαννιτών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και την Αστυνομία για τη προσφορά τους στη πραγματοποίηση του πρωταθλήματος, καθιερώνοντας με το τρόπο αυτό το Epirus Challenge ως θεσμό στην οικογένεια του Kick Boxing και τα Γιάννενα ως σταθμό για την ανάδειξή νέων αθλητών αλλά και την αξιολόγηση των πρωταθλητών πριν τα Πανευρωπαϊκά κ Παγκόσμια πρωταθλήματα που έπονται.





Το Tiger Boxing Club ευχαριστεί θερμά το Αξιοτιμο Κο Μαυρομμάτη Αντώνιο για τη στήριξη του και υπόσχεται ότι θα καταβάλει τα μέγιστα ώστε αυτή η διοργάνωση να αποτελέσει διαχρονικά σημείο αναφοράς για ολόκληρη τη Βορειοδυτική Ελλάδα και τα Βαλκάνια στο εγγύς μέλλον.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.