Header Ads

Header ADS

Ο ΚΥΘΗΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ι.ΠΑΥΛΑΚΗΣ:ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ Η.Π.Α.


ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ-ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΡΑΤΣΙΩΤΩΝ " ΤΑ ΦΡΑΤΣΙΑ "

 Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως υπερήφανους ασφαλώς και μας κάνει η ιστορία μας και τα έργα των προγόνων μας, αλλά ταυτόχρονα το ίδιο υπερήφανους μας κάνουν οι σύγχρονοι χωριανοί μας όπου γης με τα έργα τους. Συγχαρητήρια λοιπον στον δικό μας Γεώργιο Ι. Παυλάκη, για την αναγνώριση του απο την στρατιωτική δύναμη των Η.Π.Α. ως Τοπ 30 Αρχηγό κάτω των 30 ετών.

Το Κέντρο Νέων Αξιωματικών (ΚΝΑ) είναι μέρος του στρατιωτικού κέντρου των ΗΠΑ. Απο το 2020 το ΚΝΑ βρίσκει και αναγνωρίζει αυτούς τους νέους αξιωματικούς κάτω των 31 που έχουν δείξει αφοσίωση, ζήλο και αλτρουισμό.

Ο Γιώργος αποφοίτησε απο την Στρατιωτική Ακαδημία των ΗΠΑ στο Γουέστ Πόιντ το 2021 και είναι τώρα Ανθυπολοχαγός του Αμερικανικού Στρατού. Ο Γιώργος είναι γιός του κυρίου Ιωάννη Γ. Παυλάκη, του οποίου οι γονείς Γεώργιος και Σταματική Παυλάκη ( το γένος Ραΐση) γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στα Φράτσια Κυθήρων.

Ο νεαρός Γιώργος ελκύει την καταγωγή του από τα Τζαρμάδικα Φρατσίων και ανήκει στον κλάδο της οικογενείας Παυλάκη-Προβύζη.

Του ευχόμαστε από καρδιάς να είναι δυνατός και να έχει υγεία, να φτάσει στα ανώτατα επίπεδα του κλάδου του, να συντελεί πάντοτε στο καλό και στην διασφάλιση της ειρήνης όπως επιτάσσει το υψηλό του καθήκον και να έχει πάντοτε στραμμένο το βλέμμα του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Φράτσια των Κυθήρων. Στους γονείς του Ιωάννη και Ελισάβετ, στα αδέλφια του Γαβριέλα, Ιωάννη και Καλλιόπη, στη γιαγιά του Σταματούλα, στον σχεδόν αιωνόβιο θείο του και μόνιμο κάτοικο Φρατσίων Παναγιώτη Ι. Παυλάκη και στη θεία του Σίλα-Μορφία Παυλάκη ευχόμαστε να έχουν υγεία και να τον καμαρώνουν πάντοτε!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.