Header Ads

Header ADS

Δρόμος Βελανιδίων Νεαπόλεως Τοπίο στην ομίχλη!!

Δρόμος Βελανιδίων Νεαπόλεως

Τοπίο στην ομίχλη!!
Η ασφαλτόστρωση από τη Περιφέρεια Πελοποννήσου και η διπλή διαγράμμιση 4αρων περίπου χιλιομέτρων στο δρόμο Νεαπόλεως - Βελανιδίων από τη διασταύρωση με Αγιο Νικόλαο προς Βελανίδια ,καθώς και η τοποθέτηση επιπλέον μπαρών,δημιουργεί αίσθημα οδικής ασφάλειας!!!
Βέβαια ο δρόμος είναι συνολικού μήκους 11χλμ, ασφαλτοστρωμένος από το 1995 !!!!
Χρειάζεται νέα συνολική ασφαλτόστρωση και διαγράμμιση!!!
Για το λόγο αυτό επικοινώνησα σήμερα με τον αντιπεριφερειάρχη υποδομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου Θεόδωρος Βερούτης ζητώντας να γίνει άμεσα νέα διαγράμμιση και στο υπόλοιπο τμήμα μέχρι τα Βελανίδια γιατί η προ ετών πλαϊνή διαγράμμιση έχει ξεθωριάσει. Έτσι εγκυμονούν κίνδυνοι για τους οδηγούς λόγω έλλειψης ορατότητας τις βραδυνές ώρες αλλά και εξαιτίας της πυκνής ομίχλης.
Ζήτησα επίσης η Περιφέρεια να εντάξει στο προγραμματισμό της και την συνολική ασφαλτόστρωση .
Ο Αντιπεριφερειάρχης αναγνώρισε την αναγκαιότητα και θα συνεργαστεί για το θέμα με τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας.
Απευθύνθηκα στην αιρετή Περιφέρεια όπως κάνω κάθε φορά για τα θέματα του τόπου, αφού ο Δήμος Μονεμβασίας μάλλον έχει άλλες προτεραιότητες.Γιατί μπορεί η συντήρηση του δρόμου αυτού να είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας αλλά , δεν είδαμε κάποια ενέργεια του Δήμου εδώ και αρκετά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.