Header Ads

Header ADS

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΤΟΥ JOURNEY AZAMARIA ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΤΟΥ JOURNEY AZAMARIA ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Με τον Πλοίαρχο του Κρουαζερόπλοιου Azamaria Journey Φίλιππο Αδερφουλάκο , την Λιμενάρχη Μονεμβασίας Ελένη Σωτηροπούλου , τον Πρόεδρο της Κοινότητας Παναγιώτη Γράφο , την δημοτική σύμβουλο Μαρία Χαραμή και τον Τουριστικό Πράκτορα Μανώλη Λιβανό .
Το κρουαζερόπλοιο βρίσκεται σήμερα στην Μονεμβασία με 500 περίπου επιβάτες , ενώ τις επόμενες ημέρες θα μας επισκεφθεί ένα αντίστοιχου μεγέθους πλοίο της ίδιας εταιρείας .
Αφού προσφέραμε στον Πλοίαρχο και τους συνεργάτες του , αναμνηστικά δώρα , ιστορικά βιβλία της Μονεμβασίας και τοπικά προϊόντα της περιοχής μας , συζητήσαμε θέματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση της διαμονής των επισκεπτών σε κάθε ημερήσια κρουαζιέρα , με τοπικές εκδρομές , την διοργάνωση εκδηλώσεων και γνωριμίας των επισκεπτών με την τοπική παράδοση , τις δραστηριότητες και την κουλτούρα της περιοχής μας .
Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οργάνωση του τουριστικού λιμένα και την μελέτη που εκπονείται από τον Δήμο μας για την κατασκευή λιμένα υποδοχής κρουαζεροπλοίων .
Ευχαριστούμε θερμά τον πλοίαρχο και τους συνεργάτες του για την άψογη φιλοξενία και την πολύτιμη συνεργασία στο θεμα της κρουαζιέρας που προσφέρει μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες στην περιοχή μας .

ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ. Ε. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ











Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.