Header Ads

Header ADS

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο κ. Κουρουμπλής διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ όταν αποκάλεσε την κυβερνητική πλειοψηφία «δολοφόνους» σε συζήτηση  στη Βουλή. Προ ημερών ο κ. Κουρουμπλής επέστρεψε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ, δήλωσε, απαντώντας στον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη, ότι δεν μετανιώνει που αποκάλεσε τους πολιτικούς του αντιπάλους δολοφόνους. Αν ο κ. Τσίπρας δεν τον ξαναδιαγράψει άμεσα, τότε ο βουλευτής του απηχεί τις απόψεις του αρχηγού του και προφανώς η αρχική διαγραφή του ήταν fake, υποκριτική και προσχηματική!

1 σχόλιο:

  1. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μετά τις αλλεπάλληλες ήττες σε όλα τα πεδία της πολιτικής, βρίσκεται σε απόγνωση.
    Προσπαθώντας μάταια να πιαστεί από τα μαλλιά της, από τη μια τρομοκρατεί την κοινωνία γι’ αυτό που έρχεται το χειμώνα και που εκείνη από πολιτική σκοπιμότητα δεν εμπόδισε.Ευνοήθηκαν τόσο από τη διαφθορά της εξουσίας στην οποία συμμετείχαν, ώστε να αισθάνονται υπεράνω του νόμου. Να βοά η κοινωνία για τα έργα τους και να χαριεντίζονται για το «ήθος» τους οι επώνυμοι. Να συμπαραστέκονται βουλευτές της Ν.Δ. στον Γεωργιάδη στο δικαστήριο. Να προστατεύει η Μενδώνη τον Λιγνάδη και να σιωπά το Μαξίμου όταν οι αποκαλύψεις συγκλόνιζαν. Να κλείνει την πόρτα το αστυνομικό τμήμα στη μάνα της δωδεκάχρονης. Η κοινωνία να βουλώνει μύτες κι αυτοί στόματα. Λογικό συμπέρασμα: Με το παρακράτος της ομερτά επικοινωνεί το κύκλωμα των βιαστών ανηλίκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.