Header Ads

Header ADS

Χειροπέδες σε 35χρονο για εμπόριο ναρκωτικών με τον ανήλικο γιο του απέναντι από το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα

 

Ήθελε να «θολώσει τα νερά» ενώ έκανε εμπόριο ναρκωτικών και είχε μαζί του τον ανήλικο γιο του. Το θράσος του όμως δεν σταματούσε εκεί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, το σπίτι του μέσα στο οποίο βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες ήταν… απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα! 

Ο λόγος για έναν 35χρονος αλλοδαπό ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών. Εδώ και λίγο χρονικό διάστημα είχε φτάσει η σχετική πληροφορια στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν και ξεκίνησαν να τον παρακολουθούν. Έβλεπαν να κάνει δεκάδες αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών κρατώντας από το χέρι τον ανήλικο γιο του για να μην κινεί τις υποψίες.

Όταν λοιπόν τον συνέλαβαν βρήκαν πάνω του «πέντε συσκευασίες περιέχουσες -8,3- γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και συσκευασία που περιείχε -0,4- γραμμάρια ηρωίνης». Στην έρευνα που έκαναν στο σπίτι του, απέναντι από το ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα, βρήκαν 25 συσκευασίες που περιείχαν 19,7 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 2,7 γραμμάρια ηρωίνης, 49,8 γραμμάρια μεθαδόνης και ζυγαριά ακριβείας.  

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.