Header Ads

Header ADS

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ:Άραγε για ποιες υπηρεσίες μιλάμε κ. Πρόεδρε της Εγχώριου Περιουσίας;


Ολοκληρώθηκε άλλη μια καλοκαιρινή περίοδος, με διθυράμβους για το πόσο αυξήθηκε ο τουρισμός, πόσο ψηλά σε δημοτικότητα βρέθηκε το νησί, πόσο καλές υπηρεσίες προσφέρουμε στους επισκέπτες μας!

Άραγε για ποιες υπηρεσίες μιλάμε κ. Πρόεδρε της Εγχώριου Περιουσίας;

Με περισια αυτοπεποίθηση και έναν οριμανδό απο υποχρεώσεις προς εσάς, μισθώνεται με υπέρογκα για την εποχή μισθώματα, πλήθος παραλιών. Άραγε εσείς τι υποχρεώσεις μπορεί να έχετε απέναντι στους πολυποθητους επισκέπτες μας;

Προφανώς καμία, απ’οτι φάνηκε. Όντας αγρότης, έχοντας στην ιδιοκτησία μου ένα ελαιοφυτο σε πολύ κοντινή απόσταση απο την παραλία του Μελιδονιού, προ ολίγων ημερών, το επισκέφθηκα ώστε να κάνω την προετημασια για τη συγκομιδή των ελιών και αυτό που αντίκρισα δε μπορεί να γίνει απο άνθρωπο. Για αυτό και μόνο τον λόγο, παραθέτω βίντεο.

Ο λίγων μέτρων δρομίσκου με τον οποίο έχω πρόσβαση στο αγροτεμάχιο, είχε μετατραπεί απο τους δύσμοιρους επισκέπτες του Μελιδονιού, σε μια υπέροχη, υπαίθρια, ευάερη και ευήλια δημόσια τουαλέτα! Εδώ ταιριάζει η ρήση του λαού μας « χ………ψηλά και αγνάντευε» !!!!

Βεβαίως, αν γνώριζα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο, θα είχα, τουλάχιστον, τοποθετήσει καλαθάκια, ώστε να μη μολύνουμε το περιβάλλον με χαρτιά. Λυπάμαι βαθύτατα, όλους αυτούς τους δύστυχους επισκέπτες, οι οποίοι αναγκάστηκαν να ψάξουν όπως όπως για κάποιο πρόσφορο σημείο να κάνουν την ανάγκη τους.

Εσείς κ. Πρόεδρε της Εγχωρίου Περιουσίας, αξιότιμοι κ. του συμβουλίου της Εγχωρίου, και αγαπητοί συντοπίτες μισθωτές των παραλιών, έχετε καθόλου αιδώ; Ποιες ενέργειες έχετε κάνει όλοι σας πριν μισθώσετε και εκμισθώσετε τις παραλίες μας, ώστε να φροντίσετε για το αυτονόητο;

Λένε, πως η υγιεινή των ανθρώπων, είναι δείγμα πολιτισμού. Προφανώς, εμείς εδώ, μείναμε στο «λένε». Κανένας σεβασμός στον άνθρωπο! Κανένας σεβασμός στο περιβάλλον! Κανένας σεβασμός στους φορολογούμενους ιδιοκτήτες των γύρω ιδιοκτησιών. Κανένας σεβασμός! Και για να προλάβω τις κακές τις γλώσσες, όχι δε με ενόχλησε που οι επισκέπτες του Μελιδονιού αφόδευαν όλο το καλοκαίρι στο χωράφι μου.

Με ενοχλεί που στην πλειοψηφία των μισθωμένων παράλιων, δε σεβόμαστε τον κάθε έναν επισκέπτη, αλλά τον βλέπουμε μόνο ως ευρώ. Μόνο ντροπή μπορώ να νιώσω, και να ζητήσω εγώ συγνώμη σε όλους τους λουόμενους, εκ μέρους σας.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.