Header Ads

Header ADS

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η παιδαγωγική ομάδα ASOC του Γυμνασίου Νεάπολης!


Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η παιδαγωγική ομάδα ASOC του Γυμνασίου Νεάπολης!

Στις Βρυξέλλες ταξίδεψε η παιδαγωγική ομάδα ASOC του Γυμνασίου Νεάπολης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών και Πόλεων.
Ήταν, πράγματι, μια πολύ σπουδαία εμπειρία…
Εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες, πήραν μέρος στο επίσημο event ως προσκεκλημένοι της επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Fereira, και επισκέφτηκαν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Parlamentarium, και αρκετά ακόμη αξιοθέατα των Βρυξελλών.
«Η εμπειρία αυτή υπήρξε για όλους μας μοναδική. Μια εμπειρία ζωής, θα λέγαμε χωρίς καμία δόση υπερβολής», λένε από την ομάδα ASOC.
• Ευχαριστίες
Η ομάδα, με επιστολή της, ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παν. Νίκα, «από καρδιάς», αφού, «έστω και μετά από δύο ολόκληρα χρόνια περιορισμών λόγω πανδημίας, ανταποκριθήκατε άμεσα και με θέρμη στο αίτημά μας για υλοποίηση αυτού του ταξιδιού – επάθλου και επιβεβαιώσατε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσδοκίες όλων μας».
Την επιστολή υπογράφει η παιδαγωγική ομάδα μαθητών ASOC του Γυμνασίου Νεάπολης, οι εκπαιδευτικοί της ομάδας, Κολυβοδιάκου Παναγιώτα (Δ/ντρια), Στιβακτάς Παναγιώτης και Φούκα Χριστίνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.