Header Ads

Header ADS

ΗΧΗΤΙΚΟ:Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ADELIN FM ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΨΑΛΙ



 Μανώλης Χάρος*

Ο κύριος Μανώλης Χάρος από την ομάδα των εθελοντών που βρίσκονται από την πρώτη μέρα στο πλευρό των μεταναστών,μίλησε στην εκπομπή του Σταθμού μας ¨Η ΕΠΟΜΕΝ ΜΕΡΑ¨για τους μετανάστες στο Καψάλι.

Ακούστε το (ηχητικό) απόσπασμα της εκπομπής:





O κύριος  Μανώλης Χάρος γεννήθηκε στα Κύθηρα, το 1960. Σπούδασε στο Παρίσι στην École Nationale Supérieure des Beaux-Arts, και έκανε μεταπτυχιακό στην École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs. Εχει τιμηθείμε το γαλλικό εθνικό βραβείο Prixdes Fondations και με το Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών. Έχει εργαστεί ως προσκεκλημένος καλλιτέχνης στο πανεπιστήμιο Princeton ΗΠΑ, από όπου και ξεκίνησε την έρευνά του για τους Μύθους του Αισώπου, που ήταν το θέμα της τελευταίας του έκθεσης στο Μουσείο Μπενάκη. Με πολλές εκθέσεις στο ενεργητικό του, τόσο στην Ελλάδα όσο και εκτός, (Γαλλία, Αγγλία Ιταλία , Γερμανία, ΗΠΑ, κ.α.)θεωρείται ένας από τους σημαντικούς εκπροσώπους της γενιάς του, και έργα του βρίσκονται σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές εντός και εκτός Ελλάδας.

2 σχόλια:

  1. Πάρτε τους κ. Χάρε στο σπίτι σας, γιατί τους αφήνετε μες στο κρύο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο σπιτι σας κύριε.. να τους βάλετε!Αντε πια!Ελεος!Εδω είμαστε ΕΛΛΑΔΑ…Στο τέλος θα μας πείτε να φύγουμε κι από τη χώρα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.