Header Ads

Header ADS

Το Υπουργείο Ναυτιλίας τίμησε τους Κυθήριους για την διάσωση των 80 Αφγανών μεταναστών

Εκδήλωση διοργάνωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 για να τιμήσει τους Κυθήριους και τις τοπικές αρχές, ύστερα από το ναυάγιο στο Διακόφτι, την 5η Οκτωβρίου, όπου διασώθηκαν 80 Αφγανοί πρόσφυγες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τιμήθηκαν ο Δήμαρχος Κυθήρων Ευστράτιος Χαρχαλάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής Βάσω Μπόγρη, οι εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, ο εκπρόσωπος της Ομάδας Διάσωσης Βρεττός Σκλάβος, ο ιδιοκτήτης του γερανού Μιχάλης Πρωτοψάλτης με τους ανιψιούς τους Παναγιώτη και Δημήτρη, ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μεγαλοκονόμος με αντιπροσωπεία υγειονομικών, ο Σπύρος Κασιμάτης, ο Γιώργος Κοντολέων εκπρόσωπος των αλιέων, ο καπετάνιος του F/B Aqua Jewel. 

Η τιμητική εκδήλωση τελέστηκε υπό την παρουσία της ηγεσίας του υπουργείου Ναυτιλίας, του υπουργού Γιάννη Πλακιωτάκη και του Υφυπουργού Κώστα Κατσαφάδου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Κυθήρων Χαράλαμπος Σούγιαννης και Παναγιώτης Ζαντιώτης εκπρόσωποι των Κυθηραϊκών Σωματείων και αρκετοί Κυθήριοι.













Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.