Header Ads

Header ADS

Διανομή τροφίμων από το Δήμο Μονεμβασίας.



Διανομή τροφίμων από το Δήμο Μονεμβασίας, στα πλαίσια του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)»

Διανομή τροφίμων πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Δήμος Μονεμβασίας στους ωφελούμενους  του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)». Ωφελούμενοι είναι αποκλειστικά οι δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διανομών ΤΕΒΑ.

Η διανομή στους ωφελούμενους θα γίνει ως εξής:

  1. Οι ωφελούμενοι που κατά την υποβολή της αίτησης τους στο ΚΕΑ δήλωσαν σημείο διανομής Μολάοι θα  προσέλθουν  την  Τρίτη 20  Σεπτεμβρίου , ώρα 9.30– 13.30, στο χώρο  του Δημοτικού Σταδίου Μολάων

 

  1.  Οι ωφελούμενοι που κατά την υποβολή της αίτησης τους στο ΚΕΑ δήλωσαν σημείο διανομής Νεάπολη θα προσέλθουν την    Τρίτη  20  Σεπτεμβρίου , ώρα 9:00– 13.30, επί της Ακτής Βοιών (περιοχή Πετονάκι, πλησίον εστιατορίου Λέκκα)   

 

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά (μέσω sms), στα κινητά τηλέφωνα που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησης, για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας για την παραλαβή των ειδών.

Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή την εγκριτική του ΚΕΑ ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ του.

Πληροφορίες: Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Μονεμβασίας στο τηλέφωνο 2732360570- 2732360536 .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.