Header Ads

Header ADS

ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ. << ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ >>



Το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο Νεαπόλεως, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Νοεμβρίου προσκυνηματική εκδρομή στο νησί της Μεγαλόχαρης, την Ιερά Νήσο Τήνο.
Τιμή συμμετοχής: 140€
Περιλαμβάνονται :
1)Το λεωφορείο για την Ραφήνα και επιστροφή.
2)Μία διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Τήνο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο.
3)Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα – Τήνο - Ραφήνα.
4)Συνοδός του γραφείου.
Δεν Περιλαμβάνονται :
1)Το τοπικό λεωφορείο Τήνο - Κεχροβούνι – Τήνο
(3-4 € το άτομο).
2) Το πρωινό.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να πάρει το πρωινό του πριν τον εκκλησιασμό της Κυριακής με χρέωση 5€
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών - κα Άννα (Αννέτα) Κουρκούλη.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6936788361.
* Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Κατοχυρώνεται η κράτηση για την εκδρομή με την προκαταβολή των 70€ (!) και με εξόφληση μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου αυστηρά (!)
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων : 50
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
* ΝΥΧΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 4/11
Αναχώρηση από Νεάπολη στις 00:00 (ξημέρωμα Σαββάτου) για την Ραφήνα με μια η δύο ενδιάμεσες στάσεις. Επιβίβαση στο πλοίο που αναχωρεί στις 07:50 από Ραφήνα για την Τήνο. Άφιξη στο νησί της Μεγαλόχαρης , περίπου 11:45. Ελεύθεροι για βόλτα και φαγητό μέχρι την ώρα που θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το απόγευμα αναχωρούμε (προαιρετικά) με τοπικό λεωφορείο για τη Μονή Κεχροβουνίου όπου η Αγία Πελαγία οραματίστηκε την Παναγία, η οποία της υπέδειξε τον τόπο που ήταν θαμμένη η θαυματουργή Εικόνα της, έργο του Ευαγγελιστή Λουκά.
Βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση
* 6/11/22 ΚΥΡΙΑΚΗ
Το πρωί θα εκκλησιαστούμε στον Ι.Ν. Ευαγελισμού της Θεοτόκου οπου και θα προσκυνήσουμε την Θαυματουργή Ιερά Εικόνα της Μεγαλόχαρης και θα συμμετάσχουμε στην Θεία λειτουργία. Ακολούθως θα τελέσουμε την Παράκληση της Παναγίας. Κατόπιν μπορούμε να επισκεφτούμε την περίφημη Πινακοθήκη, το μοναδικό Μουσείο κειμηλίων, το Μουσείο των Τηνίων καλλιτεχνών και το εκκλησιαστικό Μουσείο στον προαύλιο χώρο της Μεγαλόχαρης (είσοδος ελεύθερη).
Επίσης θα δούμε το Μαυσωλείο της Έλλης, που τορπιλίστηκε το 1940 στο λιμάνι της Τήνου και θα προσκυνήσουμε στο ναό της Εύρεσης. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Παραδίδουμε τα δωμάτια μας. Χρόνος ελεύθερος για αγορές και φαγητό μέχρι στις 14:10 οπότε αναχωρούμε με το ferry boat από την Τήνο για Ραφήνα.
Το απόγευμα φθάνουμε στη Ραφήνα (18:15) και αναχωρούμε άμεσα για την Νεάπολη, με ενδιάμεση στάση στο AΛΕΑ για ότι χρειάζεται ο καθένας.
Καλό μας ταξίδι!!!
Εκ μέρους του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου Αγίας Τριάδος Νεαπόλεως,
Ο Πρόεδρος
ΙΕΡΕΥΣ
π. Γεώργιος Ζωγράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.