Header Ads

Header ADS

ΔΙΑΚΟΦΤΙ:Για δεύτερη χρονιά συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πέρσι για να βοηθήσουμε τις αδέσποτες γάτες

Για δεύτερη χρονιά συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πέρσι για να βοηθήσουμε τις αδέσποτες γάτες του Διακοφτίου..


Και βέβαια η κ. Ελένη δεν είναι μόνη της, σηκώνει όμως το κύριο βάρος για τα αδέσποτα, ευτυχώς με την δυναμική βοήθεια της κόρης της, της Ρένας. .Ήρθε η ώρα όμως με την συλλογική συνείδηση που απαιτείται για την Φιλοζωία να αναλάβουμε όλοι το μερίδιο που μας αναλογεί.

Σε πρώτη φάση και φέτος δυό πολύ χαριτωμένα κουτάκια -κουμπαράδες που φιλοτέχνησε με πολύ αγάπη η Ρένα τοποθετηθηκαν στη Ταβέρνα του Μανώλη και στο CAFE MINAS.στη παραλία του Διακοφτίου ..

Η προσπάθεια λοιπόν θα γίνει συλλογικά για να βοηθήσουμε .ουσιαστικά..με μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό... .Αυτό βέβαια που κάνει εντύπωση είναι η φιλική συμπεριφορά των επισκεπτών προς τα συμπαθή τετράποδα που τυχαίνει να βρίσκονται κοντά στις εν λόγω επιχειρήσεις ...

Αλλά όπως και να το κάνουμε το καλοκαίρι περνάει γρήγορα και το χειμώνα οι γατούλες μας έχουν ...επισιτιστικές ανάγκες !!! ας αναζητήσουμε τους κουμπαράδες -αν βρεθούμε στο Διακόφτι -και ας βοηθήσουμε όλοι μας ..Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επιχειρηματίες για την συμμετοχή τους στη προσπάθεια.

Diakofti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.