Header Ads

Header ADS

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΨΑΛΙ:ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ADELIN FM ΣΤΟ ¨ newsbreak.gr¨ και στο ¨ΒΗΜΑ¨

 


Κύθηρα: Πάτησαν στεριά 100 πρόσφυγες – Ανάμεσά τους και παιδιά

Τα ξημερώματα ένα ιστιοφόρο με πρόσφυγες έφτασε στα Κύθηρα

Ένα ιστιοφόρο σκάφος με 100 περίπου πρόσφυγες, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, προσάραξε στις 02.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης στον πίσω γυαλό του Καψαλίου στα Κύθηρα. Ανάμεσα στους πρόσφυγες με καταγωγή από το Αφγανιστάν είναι και παιδιά όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Το Λιμενικό Σώμα βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο σημείο, όπως και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κυθήρων. Σύμφωνα με το adellinfm.blogspot.com οι πρόσφυγες που είναι όλοι καλά στην υγεία τους έχουν οδηγηθεί στο αλσύλιο του Καψαλίου και βρίσκονται κάτω από την αυστηρή εποπτεία των αρμόδιων Αρχών μέχρι νεοτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άφιξη των προσφύγων κινητοποίησε κατοίκους που έσπευσαν να τους βοηθήσουν συλλέγοντας είδη πρώτη ανάγκης, ρουχισμό και παπούτσια.







ΠΗΓΗ .tovima.gr

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Όλοι τους Αφγανικής καταγωγής - Ανάμεσά τους και παιδιά

Συναγερμός σήμανε στις Λιμενικές Αρχές των Κυθήρων τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ένα ιστιοφόρο με μετανάστες, προσάραξε στον πίσω γυαλό του Καψαλίου.

Σύμφωνα με το adellinfm.blogspot.com στο σκάφος βρίσκονταν περίπου 100 άτομα, ανάμεσα του και παιδιά. Όλοι τους έχουν καταγωγή από το Αφγανιστάν.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα, εκτός από το Λιμενικό, δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κυθήρων.

Οι μετανάστες βρίσκονται κάτω από την εποπτεία των αρχών, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάτοικοι της περιοχής, τους συνέλλεξαν είδη πρώτης ανάγκης για να τους τα προσφέρουν.

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.