Header Ads

Header ADS

ΚΑΨΑΛΙ:ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 170 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΙΣΤΙΟΦOΡΑ ΣΚΑΦΗ

 


Νεότερη ενημέρωση από τον Σταθμό μας διότι τις τελευταίες ώρες γράφονται ακούγονται και διαδίδονται πολλές ανακρίβειες.

Νεότερη Ενημέρωση είχαμε πριν από λίγο από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κυθήρων κύριο Γιάννη Κατσανεβάκη.

Αυτή την ώρα γίνονται πολύ μεγάλες προσπάθειες ώστε να βρεθούν οι κατάλληλοι χώροι για να στεγαστούν σε πρώτη φάση τα γυναικόπαιδα που βρίσκονται μεταξύ των 170 συνολικά προσφύγων-μεταναστών.

Η συμμετοχή του κόσμου μετά την ανακοίνωση του Δήμου Κυθήρων νωρίτερα σήμερα για είδη πρώτης ανάγκης είναι συγκινητική πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο για την άμεση ανταπόκριση του.

Την σίτιση των 170 μεταναστών σήμερα,αύριο και όσο θα βρίσκονται στο νησί μας την έχουν αναλάβει ομάδες εθελοντών και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Αυτή την ώρα σε συνεργασία με το Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κυθήρων γίνονται rapid tests στους μετανάστες του δεύτερου σκάφους που έφτασε το μεσημέρι στο Καψάλι,rapid tests έγιναν και στους μετανάστες του πρώτου σκάφους σήμερα το πρωί και ήταν όλα αρνητικά.

Από τα ξημερώματα έχει στηθεί μια πολύ οργανωμένη επιχείρηση από το Λιμενικό Σώμα,την ΕΛ.ΑΣ,τον Δήμο Κυθήρων,του Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού του Νοσοκομείου Κυθήρων, με την συμμετοχή και την βοήθεια πολλών εθελοντών.

Από τα ξημερώματα σήμερα Τετάρτη 17 Αυγούστου πρώτα ο Σταθμός και η Σελίδα μας μετέδωσε το ρεπορτάζ για τους μετανάστες στο Καψάλι με φωτογραφικό υλικό,και ακολούθησαν πολλά ρεπορτάζ για το θέμα.

Η ενημέρωση ήταν και παραμένει συνεχείς !

Για ότι νεότερο θα επανέλθουμε.


Η ανακοίνωση του Δήμου Κυθήρων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν σε είδη πρώτης ανάγκης και φαγητό για τους μετανάστες που απόψε θα διανυκτερεύσουν στο Καψάλι (συνολικά 170 άτομα), παρακαλούνται να ενημερώσουν τον αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Κατσανεβάκη στο 6986107452.
Ευχαριστούμε



Διαβάστε εδώ τα ρεπορτάζ του Σταθμού μας:

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΑΡΑΞΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΩ ΓΥΑΛΟ ΚΑΨΑΛΙΟΥ

ΚΑΨΑΛΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ:ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ



ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΨΑΛΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΨΑΛΙ:ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ADELIN FM ΣΤΟ ¨ newsbreak.gr¨ και στο ¨ΒΗΜΑ¨



ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΨΑΛΙ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ



«Απόβαση» μεταναστών-προσφύγων στα Κύθηρα και τραγικά καθυστερημένη αντίδραση για τον Έβρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.