Header Ads

Header ADS

ΝΕΑΠΟΛΗ:ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 36 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Μετά τα πρόσφατα τρία περιστατικά με παράτυπους μετανάστες στα Κύθηρα τις προηγούμενες ημέρες βλέπε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://adellinfm.blogspot.com/2022/08/blog-post_249.html

Ένα ακόμα περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την φορά στην Νεάπολη Λακωνίας.

Σύμφωνα με τις πηγές του ρεπορτάζ πρόκειται για Ιρανούς και Ιρακινούς ναυαγούς μετανάστες  που τους περισυνέλεξε σκάφος του Λ.Σ-ΕΛΑΚΤ στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κάβο Μαλιά και Κυθήρων.

Συνολικά είναι 36 άτομα και ανάμεσα τους βρίσκονται έντεκα παιδιά και τα δύο είναι μωρά.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες όλοι οι μετανάστες είναι καλά στην υγεία τους και από το μεσημέρι έχουν μεταφερθεί στο  παλιό Γυμνάσιο Νεάπολης.

Η ανακοίνωση για βασικά είδη πρώτης ανάγκης

Σοφία Δουμάνη

2 ώρ. 
Sos!!! 36 μετανάστες ανάμεσα τους 11 παιδιά χρειάζονται την βοήθειά μας. Βρεφικά και παιδικά ρούχα και παπούτσια για ενήλικες είναι οι μεγαλύτερες ανάγκες. Στο παλιό Γυμνάσιο Νεάπολης. Παρακαλώ να κοινοποιηθεί.

Επανέρχομαι στο θέμα των μεταναστών. Επειδή πραγματικά ραγίζει η καρδιά σου βλέποντας τα παιδάκια και τα μωρά με τις πάνες τους στο πάτωμα, πιστεύω ο,τι και να πάει ο καθένας μα δύο μπισκότα, χυμούς κλπ ρουχαλακια και κυρίως για τους μεγάλους παπούτσια -παντοφλες (οι άνθρωποι ουσιαστικά είναι ναυαγοί), πιάνει αμέσως τόπο! Ας δώσουμε λίγη χαρά σε αυτά τα παιδάκια. Στο παλιό Γυμνάσιο.

Η ανταπόκριση του κόσμου

Μετά την δημοσιοποίηση της είδησης και της σχετικής ανακοίνωσης από την κυρία Σοφία Δουμάνη ο κόσμος πηγαίνει στον χώρο του παλιού Γυμνασίου κάποια τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης κυρίως για τα παιδιά και τα δύο μωρά.
-------------------------------------------
Αίθουσα Σύνταξης
ADELIN FM ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΥΘΗΡΩΝ
--------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.