Header Ads

Header ADS

Όμορφο γλέντι και χθες στο Διακόφτι στην Ιστορική πλέον Ταβέρνα του ''Μανώλη'' όπως κάθε Τετάρτη με τις παραδοσιακές και ποιοτικές Ελληνικές μελωδίες..



 Όμορφο γλέντι και χθες στο Διακόφτι στην Ιστορική πλέον Ταβέρνα του ''Μανώλη'' όπως κάθε Τετάρτη με τις παραδοσιακές και ποιοτικές Ελληνικές μελωδίες..σε ένα εξαιρετικό και...''ξεσηκωτικό" πρόγραμμα του Σπύρου Γιαννιώτη με τον Δημήτρη Καρόκη. Μπράβο στα παιδιά και σε όλο το προσωπικό του ''Μανώλη" από την υπέροχη κουζίνα . (σπουδαίοι μεζέδες και απίθανα ψαράκια ),.μέχρι το άψογο σέρβις που φέτος, όπως είναι συνολικά αποδεκτό , έχει ανέβει σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Τα χρόνια περνάνε ,νέοι άνθρωποι δραστηριοποιούνται στο Διακόφτι σε Ιστορικές και παραδοσιακές επιχειρήσεις με σεβασμό στην ποιότητα και στις παραδόσεις..προσθέτοντας νέες γνώσεις και εμπειρίες ώστε να έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα ..Κι αυτό ακριβώς φάνηκε και χθές στου ''Μανώλη'' όπου η ικανοποίηση και το κέφι ήταν κάτι περισσότερο από εμφανές για μικρούς και μεγάλους . Όταν το δροσερό αεράκι ... άρχισε να επιμένει.. οι περισσότερες παρέες ...μετακόμισαν από την παραλία στο ..απάγκιο μπροστά στο κτίριο της Ταβέρνας ..Εκεί ήρθαν όλοι πιο κοντά και το γλέντι ...άναψε..πέσανε και λίγες στροφές ...ως συνήθως. Μπράβο Καλό καλοκαίρι και καλή διασκέδαση....Κάθε Τετάρτη στου Μανώλη ...έχει ένα χταπόδι θαύμα ..''μπαμπάκι''...και ουζάκι βάλσαμο..!!!

Diakofti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.