Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ¨7ο Leukaros Tour and Training Martial Arts¨28-31 ΙΟΥΛΙΟΥ

Από σήμερα Πέμπτη 28 Ιουλίου ξεκινά το 7ο Leukaros Tour and Training Martial Arts στα Κύθηρα 28-31 Ιουλίου.

Το Αθλοτουριστικό πρόγραμμα διοργανώνετε υπό την Αιγίδα του: • ΕΟΤ • Δήμου Κυθήρων • Ελληνική Ομοσπονδία JuJitsu ΕΦΕΟΖΖ. Για 4 ημέρες στα ομορφότερα σημεία του νησιού "στήνουμε" το Τατάμι μας και κάνουμε μοναδικά ξεχωριστές προπονήσεις με φόντο τις ομορφιές των Κυθήρων!!!

Κορυφαία στιγμή της δράσης μας είναι η διαδραστική προπόνηση ανοιχτή στο κοινό ( ναι μπορεί να συμμετέχει το κοινό σε χαλαρό σεμινάριο Αυτοάμυνας..) καθώς και η μεγάλη επίδειξη Αυτοάμυνας και JuJitsu από τους συμμετέχοντες και από μέλη της Εθνικής ομάδας JuJitsu την Παρασκευή 29/7 και ώρα 7.30μμ στο λιμάνι της Αγίας Πελαγίας!!!!

Σας περιμένουμε όλους

Διοργάνωση:
Α.Σ. Λεύκαρος και Πολιτιστικός Συλλόγος Αγίας Πελαγίας. Συντονιστής: Γιώργος Ζαντιώτης ομοσπονδιακός προπονητής JuJitsu


_______________________________________________________

Το πρόγραμμα της Παρασκευής στα Κύθηρα Η Παρασκευή ξεκινάει στον περίφημο καταρράκτη της Φόνισσας, στον Μυλοπόταμο στις 10:30 το πρωί. Ακολουθούν τα Μυρτίδια, η Χώρα και το πρόγραμμα κλείνει στις 19:30 το βράδυ, στον μώλο της Αγίας Πελαγίας, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Άντζελα Γκερέκου. Η εκδήλωση της Αγίας Πελαγίας περιλαμβάνει διαδραστική προπόνηση, ανοιχτή στο κοινό (ναι μπορεί να συμμετέχει το κοινό σε χαλαρό σεμινάριο αυτοάμυνας) καθώς και η μεγάλη επίδειξη Αυτοάμυνας και JuJitsu από τους συμμετέχοντες και τα μέλη της Εθνικής ομάδας JuJitsu.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.