Header Ads

Header ADS

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ


Την παραίτησή του υπέβαλε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων Μανώλη Στάθη ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Μένουμε Εδώ» της ελάσσονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Κοντολέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες την παραίτηση υπέβαλε την Τετάρτη 22 Ιουνίου. 

Υπενθυμίζεται ότι αύριο πραγματοποιείται συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου στην αίθουσα “Αρτέμιος Καλλίγερος” που θα είναι η πρώτη μετά την παραίτηση του κ. Κοντολέοντος.


5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Οχι ειρωνικά σχόλια παρακαλώ.Είναι μια απόφαση του κυρίου Κοντολέων απόλυτα σεβαστή. Έχετε να γράψετε κάτι άλλο? το καταστραφήκαμε απλά είναι κάκιστο ειρωνικό σχόλιο και γιατί κρύβεστε δεν έχετε όνομα?

      Διαγραφή
  2. Ποιο διαμάντι θα τον αντικαταστηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και είστε ο ίδιος ΑΝΩΝΥΜΟΣ σας απαντάμε και εδώ! Όχι ειρωνικά σχόλια. Η απόφαση του κυρίου Κοντολέων να παραιτηθεί είναι Απόλυτα σεβαστή.Για τους λόγους που πήρε την απόφαση πιστεύουμε ότι θα μας τους εξηγήσει σύντομα με κάποιο Δ/Τ.
      Ο κύριος Κοντολέων έχει όνομα και επώνυμο εσείς κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία και απλά ειρωνεύεστε. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  3. Βαγέλης Σμαρδένκας24 Ιουνίου 2022 στις 10:20 μ.μ.

    Προφανώς αυτοι οι ανώνυμοι τους εχει μείνει το κουσούρι απο τους παππούδες τους που κυκλοφορούσαν με κουκούλα παρεα με τους ναζί.Οσο για τον Δημήτρη σίγουρα θα εχει τους λόγους του, για να προβεί σε αυτή την ενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.