Header Ads

Header ADS

Κλιμάκιο στελεχών της ΝΔ που επισκέφθηκε τη Λακωνία την Πέμπτη 23 Ιουνίου.

Νεοκλής Κρητικός

Συνόδευσα το κλιμάκιο στελεχών της ΝΔ που επισκέφθηκε τη Λακωνία την Πέμπτη 23 Ιουνίου.

Το κλιμάκιο το οποίο αποτελούνταν από το Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής και Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη, από το Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, την Υφυπουργό Εργασίας& Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, το Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννη Κωτσιόπουλο και τη Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Θεοπίστη Κρυσταλλίδου, πραγματοποίησε παράλληλες επισκέψεις σε Σπάρτη, Αρεόπολη, Γύθειο και Μολάους.
Ειδικότερα, πραγματοποίησαμε σειρά σημαντικών επισκέψεων:
Με τον κο Κωτσιόπουλο στο Τοπικό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπου ενημερωθήκαμε για τις δράσεις του από την Πρόεδρο Ποτούλα Ορφανού και στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και συζήτησαμε με τη Διοικήτρια Εύη Παπαγεωργίου. Ακολούθως, μεταβήκαμε στη Νοσηλευτική Μονάδα και συναντηθήκαμε με το Διοικητή Κωνσταντίνο Κορωνιό. Επόμενος σταθμός ο Δήμος Ανατολικής Μάνης και συνάντηση με το Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης Ανάργυρο Μαριόλη.
Το απόγευμα βρεθήκαμε στην εκδήλωση του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης με τίτλο «Δίπλα σε κάθε πολίτη: Δίπλα σε κάθε οικογένεια» και κεντρική ομιλήτρια την κα Συρεγγέλα. Στη συζήτηση που συντόνισε η γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Χρυσαυγή Ατσιδάκου παρευρέθηκαν ο κ. Μαρινάκης και η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη.
Προσωπικά αναφέρθηκα στη σημασία που δίνει η ΝΔ στη θωράκιση του θεσμού της οικογένειας, καθώς και στην προτεραιοποίηση στήριξης των εργαζόμενων γονέων.
Συνολικά, πρόκειται για εποικοδομητικές επαφές, οι οποίες υπήρξαν πηγή ενημέρωσης και μια εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.